reklama
Witam się z Wami dziewczynypodczytuję Was prawie od samego początku i kibicuję mocno Wszystkim mamusiom. Wcześniejsze doświadczenie blokowało mnie przed podzieleniem się szczęściem z kimkolwiek, a teraz przyznam szczerze potrzebuję waszego wsparcia, bo niestety i w tej ciąży pojawiły się problemy Obecnie jestem 7+3, termin 20 stycznia. W sobotę pojawiły się brązowe plamienia, więc spanikowana znalazłam lekarza, który przyjął mnie w weekend. Z dzidzią na szczęście wszystko w porządku, rośnie jak na drożdżach, serduszko bije ale dr znalazła krwiaka podkosmowkowego, stąd plamienie. Ciąża zagrożona Biorę Duphaston i cały czas leżę. Tak bardzo się boję.
karikari29
Zaangażowana w BB
Witam się z Wami dziewczynypodczytuję Was prawie od samego początku i kibicuję mocno Wszystkim mamusiom. Wcześniejsze doświadczenie blokowało mnie przed podzieleniem się szczęściem z kimkolwiek, a teraz przyznam szczerze potrzebuję waszego wsparcia, bo niestety i w tej ciąży pojawiły się problemy Obecnie jestem 7+3, termin 20 stycznia. W sobotę pojawiły się brązowe plamienia, więc spanikowana znalazłam lekarza, który przyjął mnie w weekend. Z dzidzią na szczęście wszystko w porządku, rośnie jak na drożdżach, serduszko bije ale dr znalazła krwiaka podkosmowkowego, stąd plamienie. Ciąża zagrożona Biorę Duphaston i cały czas leżę. Tak bardzo się boję.
trzymam kciuki, żeby krwiak się szybko wchłonął!! Najważniejsze, że z maluszkiem wszystko w porządku. Będzie dobrze !
Witamy! Trzeba myśleć pozytywnie, ważne że na tym etapie wszystko z maluchem w porządku. A Ty odpoczywaj, włącz sobie dobry serial albo weź ulubioną książkę i się zrelaksujWitam się z Wami dziewczynypodczytuję Was prawie od samego początku i kibicuję mocno Wszystkim mamusiom. Wcześniejsze doświadczenie blokowało mnie przed podzieleniem się szczęściem z kimkolwiek, a teraz przyznam szczerze potrzebuję waszego wsparcia, bo niestety i w tej ciąży pojawiły się problemy Obecnie jestem 7+3, termin 20 stycznia. W sobotę pojawiły się brązowe plamienia, więc spanikowana znalazłam lekarza, który przyjął mnie w weekend. Z dzidzią na szczęście wszystko w porządku, rośnie jak na drożdżach, serduszko bije ale dr znalazła krwiaka podkosmowkowego, stąd plamienie. Ciąża zagrożona Biorę Duphaston i cały czas leżę. Tak bardzo się boję.
Mamazbb
Fanka BB :)
Mam nadzieję że będzie wszystko dobrze i krwak szybko się wchlonie. Trzymam kciuki[emoji3590] odpoczywaj kochana
Witam się z Wami dziewczyny[emoji3059]podczytuję Was prawie od samego początku i kibicuję mocno Wszystkim mamusiom. Wcześniejsze doświadczenie blokowało mnie przed podzieleniem się szczęściem z kimkolwiek, a teraz przyznam szczerze potrzebuję waszego wsparcia, bo niestety i w tej ciąży pojawiły się problemy [emoji45] Obecnie jestem 7+3, termin 20 stycznia. W sobotę pojawiły się brązowe plamienia, więc spanikowana znalazłam lekarza, który przyjął mnie w weekend. Z dzidzią na szczęście wszystko w porządku, rośnie jak na drożdżach, serduszko bije [emoji3590] ale dr znalazła krwiaka podkosmowkowego, stąd plamienie. Ciąża zagrożona [emoji24] Biorę Duphaston i cały czas leżę. Tak bardzo się boję.
monnkej
Witajcie dziewczyny w poniedziałek! Ja od rana na telefonie wiszę, udało mi się umówić na prenatalne 21.06 (12+3) a do mojego doktorka będę szła na wizytę 30.06, wiec dziecko będzie w końcówce miesiąca pięknie podglądane życzę Wam miłego dnia i udanych wizyt
monnkej
O matko co za ceny ja dlatego robiłam w szpitalu, bo tam mam najtaniej i wyniosło mnie to 270Hej.. właśnie wracam z wszystkich zleconych badań krwi itd ... popłynęłam 400zł ... chociaż tyle że mam już z głowy.. :/
monnkej
Stosuj się do zaleceń a będzie wszystko dobrze, zobaczysz trzymam mocno kciuki żeby krwiak zniknąłWitam się z Wami dziewczynypodczytuję Was prawie od samego początku i kibicuję mocno Wszystkim mamusiom. Wcześniejsze doświadczenie blokowało mnie przed podzieleniem się szczęściem z kimkolwiek, a teraz przyznam szczerze potrzebuję waszego wsparcia, bo niestety i w tej ciąży pojawiły się problemy Obecnie jestem 7+3, termin 20 stycznia. W sobotę pojawiły się brązowe plamienia, więc spanikowana znalazłam lekarza, który przyjął mnie w weekend. Z dzidzią na szczęście wszystko w porządku, rośnie jak na drożdżach, serduszko bije ale dr znalazła krwiaka podkosmowkowego, stąd plamienie. Ciąża zagrożona Biorę Duphaston i cały czas leżę. Tak bardzo się boję.
DoMa29
Życzę dużo zdrowia, a Ty odgoń złe myśli i dbaj o siebieWitam się z Wami dziewczynypodczytuję Was prawie od samego początku i kibicuję mocno Wszystkim mamusiom. Wcześniejsze doświadczenie blokowało mnie przed podzieleniem się szczęściem z kimkolwiek, a teraz przyznam szczerze potrzebuję waszego wsparcia, bo niestety i w tej ciąży pojawiły się problemy Obecnie jestem 7+3, termin 20 stycznia. W sobotę pojawiły się brązowe plamienia, więc spanikowana znalazłam lekarza, który przyjął mnie w weekend. Z dzidzią na szczęście wszystko w porządku, rośnie jak na drożdżach, serduszko bije ale dr znalazła krwiaka podkosmowkowego, stąd plamienie. Ciąża zagrożona Biorę Duphaston i cały czas leżę. Tak bardzo się boję.
reklama
Magdam27
Która z Was robiła badanie płodu po poronieniu
bardzo mi przykro ja robiłam po łyżeczkowaniu. z płodem wyszło wszystko ok, ale zrobiłam jeszcze sobie badanie na trombofilię i wyszła mutacja genu PAI-1.
Podziel się: