reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2022r.

Dziewczyny wczoraj miałam wizytę, uslyszalam serduszko, 115 uderzeń, z dzidzia wszystko dobrze, mierzy 0.5 cm, dziś 6+1, wg usg 6+2. Jak czytam na jakim etapie niektóre w was straciły maleństwa to przechodza mnie dreszcze... Ja straciłam niby w 8tc wg miesiączki ale od początku ciąża się rozwijała bardzo powoli więc widziałam tylko pęcherzyk.

Trzymam kciuki za każdą z nas, aby spokojnie donosić ciaze i z naszymi bobaskami było wszystko dobrze [emoji3590]

Co do zachcianek to ja na początku miałam atak na ogórki kiszone, tylko to bym mogła jeść [emoji28] Teraz ogólnie jem wszystko ale chwilami mi niedobrze po czym zaraz przechodzi.

reklama
Czesc dziewczyny,
Nie bylo mnie jakiś czas. Wyjechałam z rodziną nad morze na mini wakacje, miałam tam bardzo słaby internet. Teraz nie jestem w stanie przeczytać wszystkiego co u Was. Mam nadzieję, że wydarzyły się same pozytywne rzeczy.
Pozdrawiam Was serdecznie :)

Dziewczyny, ja dzisiaj pierwszy raz od 3 tygodni nie mam mdłości. Ale... dzisiaj jak rano poszłam na siusiu zauwazyłam jakby.. zielono - żółtą wydzielinę? Na papierze już wydawała się normalna, ale już spanikowałam. Teraz tak jakby trochę bardziej czuję pęcherz, ale nie wiem czy sobie nie wkręcam. Jeszcze panikowania mi brakowało :/ Boże, co za tydzień..
To może być nic albo jakaś infekcja, na pewno nie zaszkodzi skonsultować :) ale nie sadze, żebyś miała się czym martwić :) jeśli infekcja to zostanie wdrożone odpowiednie leczenie i nie zaszkodzi to maleństwu, nie powinno :) infekcje w ciąży są powszechne

Trzymam kciuki [emoji3590] musi być dobrze [emoji3590]
Ja mam wizytę w środę i już nie mogę się doczekac
Cześć Dziewczyny![emoji846] ja dziś mam wizytę na 18:15, pewnie cały dzień się będę stresować:(:(
Dzisiaj jest 9+4, a ostatnia moja ciąża w lutym właśnie zakończyła się na tym etapie[emoji26] oby dzisiaj było wszystko dobrze.

Wizyta jutro o 17, już świruję :( W ogole nie czuję piersi. Co prawda nigdy mnie nie bolały, tylko czasem przy wstawaniu było takie dziwne odczucie, ale teraz nic.
Jeszcze rano muszę dostarczyć mocz na posiew, bo wyszły mi jakieś bakterie. Wszystko inne było w normie, tylko te bakterie... Trochę się niepokoję, ale mąż mnie pociesza bo glukoza, leukocyty, białko, wszystko w normie. No cóż, ciężko nie mieć obaw kiedy miało się już dwa nieszczęścia.
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty❤️

Hej dziewczyny 😍
Mam nadzieję, że ten tydzień będzie piękny. Starsznie smutno się tu zrobiło 😭 ja wczoraj byłam na chrzcinach bałam się że zawroty głowy będą tak silne, że nie dam rady wysiedzieć. O dziwo było dobrze, jedzenie też dobrze szlo. Dziś odbieram wyniki podstawowe wyniki badań, jutro wizyta o 11.00. Modlę się żeby wszytko było dobrze. Wam oczywiście życzę pięknego dnia 🌞🌞🌞 A wszystkim wizytującym dziś mamusiom życzę samych dobrych wieści i piękne bijących seruezek. Trzymam kciuki❤️❤️❤️

Ja soatanio odpukać mdlosci mam mniejsze wymiotów raczej też już nie ma, kaszel mnie tylko ciągle męczy i zawroty głowy mam. Dziś wróciłam do pracy po paru dniach chorobowego.

reklama
Do góry