reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2022r.

Dziewczyny, ja dzisiaj pierwszy raz od 3 tygodni nie mam mdłości. Ale... dzisiaj jak rano poszłam na siusiu zauwazyłam jakby.. zielono - żółtą wydzielinę? Na papierze już wydawała się normalna, ale już spanikowałam. Teraz tak jakby trochę bardziej czuję pęcherz, ale nie wiem czy sobie nie wkręcam. Jeszcze panikowania mi brakowało :/ Boże, co za tydzień..
Miałam taki moment wtedy po tej luteinie , gin kazał smarować mi clotlimazolem ale nie chciałam , kupiłam sobie Płyn do higieny intymnej dla kobiet w ciąży i tamtum rosa do podmywania :) z tym że ja miałam troszkę świąd , gin na wizycie mówił że jest czysto - niema śladu infekcji

reklama
Kurcze dziewczyny co za smutny weekend [emoji17]
Sama doły trochę łapie bo brzuch co chwile zaboli, do tego jest na Maxa wydety że aż mi ciężko...mdłości zelżaly czasem się pojawiają ale już nie w takim nasileniu jak były... Do tego jeszcze śnią mi jakieś paskudne sny... Takie smutki mnie biorą... Wizyta w środę, mam nadzieję że będzie wszystko dobrze...
Oby nowy tydzień był pełen optymistycznych wiadomości

Kurcze dziewczyny co za smutny weekend [emoji17]
Sama doły trochę łapie bo brzuch co chwile zaboli, do tego jest na Maxa wydety że aż mi ciężko...mdłości zelżaly czasem się pojawiają ale już nie w takim nasileniu jak były... Do tego jeszcze śnią mi jakieś paskudne sny... Takie smutki mnie biorą... Wizyta w środę, mam nadzieję że będzie wszystko dobrze...
Oby nowy tydzień był pełen optymistycznych wiadomości
Oby ten nowy tydzień był lepszy ... strasznie smutno się zrobiło :( po wieczornej i nocnej akcji u mnie dziś przyjechała moja mama .. w razie gdyby się coś działo i zostanie ze mną aż przyjedzie mój mąż z pracy , tez mnie dopadły jakieś takie smutki i czarne myśli przez to wszystko ehhh...

Mam nadzieję że dziś już będzie lepiej, dobrze że masz mamę obok, zawsze pomoże w razie czego [emoji3590]
Oby ten nowy tydzień był lepszy ... strasznie smutno się zrobiło :( po wieczornej i nocnej akcji u mnie dziś przyjechała moja mama .. w razie gdyby się coś działo i zostanie ze mną aż przyjedzie mój mąż z pracy , tez mnie dopadły jakieś takie smutki i czarne myśli przez to wszystko ehhh...

Ja tez jakoś dzisiaj smutniej. A od początku staram się sobie powtarzać, ze zamartwianie nic dobrego nie przyniesie. No ale cóż, trzeba dac sobie przestrzeń na emocje.

reklama
Mam nadzieję że dziś już będzie lepiej, dobrze że masz mamę obok, zawsze pomoże w razie czego [emoji3590]
Ogólnie dziś o dziwo czuje się nawet dobrze , mdłości nie ma od południa, nawet coś tam zjadłam , ale delikatnie bo aż się boje już .. nawet posiedziałam troszkę na słoneczku , myśle że tez brakowało mi słoneczka i ciepła. Oj tak ... mama mi bardzo dużo pomagała .. gdyby nie ona czasami naprawdę byłoby mi ciężko samej ..

Do góry