Dziewczyny, domowe sposoby na ból gardła... nie mam szałwi itd w domu , apteka pod domem dziś zamknięta... pije mleko z miodem i masłem właśnie.. mam uniben który można stosować w ciąży, ale nie chce przesadzać... idzie wieczór a ja znów czuje silniejszy ból..
reklama
Staraczka2021
Początkująca w BB
Miałam kilka dni biegunki, a w zasadzie codziennie przed południem kilka wizyt w toalecie. Ponoć to może być objaw ciazy zamiast porannych mdłości. U mnie szczęśliwie przeszło po jakimś tygodniu/10 dniach, oby u Ciebie przeszło. Dużo zdrowia życzę!Dziewczyny najpierw zmagałam się z zaparciami a od wczoraj towarzyszy mi biegunka. Zaczynam się martwić od czego tak się stało, czy nic się złego nie dzieje ze mną i maleństwem..
DoMa29
Fanka BB :)
Ehh, to jeszcze może być długa droga przede mną.. dziękuję!Miałam kilka dni biegunki, a w zasadzie codziennie przed południem kilka wizyt w toalecie. Ponoć to może być objaw ciazy zamiast porannych mdłości. U mnie szczęśliwie przeszło po jakimś tygodniu/10 dniach, oby u Ciebie przeszło. Dużo zdrowia życzę!
Jest jeszcze płukanie wodą z solą..Dziewczyny, domowe sposoby na ból gardła... nie mam szałwi itd w domu , apteka pod domem dziś zamknięta... pije mleko z miodem i masłem właśnie.. mam uniben który można stosować w ciąży, ale nie chce przesadzać... idzie wieczór a ja znów czuje silniejszy ból..
Dziewczyny szkoda mi was przez te biegunki itp. Ja tak nie mam, trochę rzadziej chodzę na kibelek ale jest generalnie ok. Życzę wam zdrowia
U mnie kiepsko z apetytem, ale mdłości dzis ustały. Pierwszy raz od kilku dni zjadłam coś konkretnego- włoska pizze. Była pyszna ale odrzuciło mnie od mięsa, wybierałam szynkę
U mnie kiepsko z apetytem, ale mdłości dzis ustały. Pierwszy raz od kilku dni zjadłam coś konkretnego- włoska pizze. Była pyszna ale odrzuciło mnie od mięsa, wybierałam szynkę
AliceinWonderland
Dziewczyny, ja dzisiaj pierwszy raz od 3 tygodni nie mam mdłości. Ale... dzisiaj jak rano poszłam na siusiu zauwazyłam jakby.. zielono - żółtą wydzielinę? Na papierze już wydawała się normalna, ale już spanikowałam. Teraz tak jakby trochę bardziej czuję pęcherz, ale nie wiem czy sobie nie wkręcam. Jeszcze panikowania mi brakowało :/ Boże, co za tydzień..
Mona.lisa
Mam taką od trzech tygodni. Brak infekcji, pH idealne więc gin nie kazał się tym martwić.Dziewczyny, ja dzisiaj pierwszy raz od 3 tygodni nie mam mdłości. Ale... dzisiaj jak rano poszłam na siusiu zauwazyłam jakby.. zielono - żółtą wydzielinę? Na papierze już wydawała się normalna, ale już spanikowałam. Teraz tak jakby trochę bardziej czuję pęcherz, ale nie wiem czy sobie nie wkręcam. Jeszcze panikowania mi brakowało :/ Boże, co za tydzień..
A mnie znów brzuch pobolewa.
AliceinWonderland
Jezu, pocieszyłaś mnie, bo ja już przeczytałam wszystkie internety, a wiemy co tam zawsze piszą... Naprawdę, jak nie urok to sraczka. A to dopiero 10 tydzieńMam taką od trzech tygodni. Brak infekcji, pH idealne więc gin nie kazał się tym martwić.
A mnie znów brzuch pobolewa.
reklama
Mona.lisa
Najważniejsze żeby nie było większej ilości objawów typu swędzenie, pieczenie itpJezu, pocieszyłaś mnie, bo ja już przeczytałam wszystkie internety, a wiemy co tam zawsze piszą... Naprawdę, jak nie urok to sraczka. A to dopiero 10 tydzień
Czasem tez po luteinie taki śluz występuje
Podziel się: