reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2022r.

Dziewczyny, domowe sposoby na ból gardła... :( nie mam szałwi itd w domu , apteka pod domem dziś zamknięta... pije mleko z miodem i masłem właśnie.. mam uniben który można stosować w ciąży, ale nie chce przesadzać... idzie wieczór a ja znów czuje silniejszy ból..

reklama
Dziewczyny najpierw zmagałam się z zaparciami a od wczoraj towarzyszy mi biegunka. Zaczynam się martwić od czego tak się stało, czy nic się złego nie dzieje ze mną i maleństwem.. 😔
Miałam kilka dni biegunki, a w zasadzie codziennie przed południem kilka wizyt w toalecie. Ponoć to może być objaw ciazy zamiast porannych mdłości. U mnie szczęśliwie przeszło po jakimś tygodniu/10 dniach, oby u Ciebie przeszło. Dużo zdrowia życzę!

Ja prawie płakałam przy obiedzie na który taki miałam apetyt... w połowie zaczęło mnie tak mdlić, ze szkoda mi bylo samej siebie :( wczoraj się objadlam na noc i całą noc brzuch mnie bolał już nigdy więcej...

Miałam kilka dni biegunki, a w zasadzie codziennie przed południem kilka wizyt w toalecie. Ponoć to może być objaw ciazy zamiast porannych mdłości. U mnie szczęśliwie przeszło po jakimś tygodniu/10 dniach, oby u Ciebie przeszło. Dużo zdrowia życzę!
Ehh, to jeszcze może być długa droga przede mną.. dziękuję! ❤️

Dziewczyny szkoda mi was przez te biegunki itp. Ja tak nie mam, trochę rzadziej chodzę na kibelek ale jest generalnie ok. Życzę wam zdrowia 😊
U mnie kiepsko z apetytem, ale mdłości dzis ustały. Pierwszy raz od kilku dni zjadłam coś konkretnego- włoska pizze. Była pyszna ale odrzuciło mnie od mięsa, wybierałam szynkę 😁

Dziewczyny, ja dzisiaj pierwszy raz od 3 tygodni nie mam mdłości. Ale... dzisiaj jak rano poszłam na siusiu zauwazyłam jakby.. zielono - żółtą wydzielinę? Na papierze już wydawała się normalna, ale już spanikowałam. Teraz tak jakby trochę bardziej czuję pęcherz, ale nie wiem czy sobie nie wkręcam. Jeszcze panikowania mi brakowało :/ Boże, co za tydzień..

Dziewczyny, ja dzisiaj pierwszy raz od 3 tygodni nie mam mdłości. Ale... dzisiaj jak rano poszłam na siusiu zauwazyłam jakby.. zielono - żółtą wydzielinę? Na papierze już wydawała się normalna, ale już spanikowałam. Teraz tak jakby trochę bardziej czuję pęcherz, ale nie wiem czy sobie nie wkręcam. Jeszcze panikowania mi brakowało :/ Boże, co za tydzień..
Mam taką od trzech tygodni. Brak infekcji, pH idealne więc gin nie kazał się tym martwić.
A mnie znów brzuch pobolewa. :(

reklama
Do góry