reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2022r.

Dziewczyny, domowe sposoby na ból gardła... :( nie mam szałwi itd w domu , apteka pod domem dziś zamknięta... pije mleko z miodem i masłem właśnie.. mam uniben który można stosować w ciąży, ale nie chce przesadzać... idzie wieczór a ja znów czuje silniejszy ból..

reklama
Dziewczyny najpierw zmagałam się z zaparciami a od wczoraj towarzyszy mi biegunka. Zaczynam się martwić od czego tak się stało, czy nic się złego nie dzieje ze mną i maleństwem.. 😔
Miałam kilka dni biegunki, a w zasadzie codziennie przed południem kilka wizyt w toalecie. Ponoć to może być objaw ciazy zamiast porannych mdłości. U mnie szczęśliwie przeszło po jakimś tygodniu/10 dniach, oby u Ciebie przeszło. Dużo zdrowia życzę!

Ja prawie płakałam przy obiedzie na który taki miałam apetyt... w połowie zaczęło mnie tak mdlić, ze szkoda mi bylo samej siebie :( wczoraj się objadlam na noc i całą noc brzuch mnie bolał już nigdy więcej...

Miałam kilka dni biegunki, a w zasadzie codziennie przed południem kilka wizyt w toalecie. Ponoć to może być objaw ciazy zamiast porannych mdłości. U mnie szczęśliwie przeszło po jakimś tygodniu/10 dniach, oby u Ciebie przeszło. Dużo zdrowia życzę!
Ehh, to jeszcze może być długa droga przede mną.. dziękuję! ❤️

Dziewczyny szkoda mi was przez te biegunki itp. Ja tak nie mam, trochę rzadziej chodzę na kibelek ale jest generalnie ok. Życzę wam zdrowia 😊
U mnie kiepsko z apetytem, ale mdłości dzis ustały. Pierwszy raz od kilku dni zjadłam coś konkretnego- włoska pizze. Była pyszna ale odrzuciło mnie od mięsa, wybierałam szynkę 😁

Dziewczyny, ja dzisiaj pierwszy raz od 3 tygodni nie mam mdłości. Ale... dzisiaj jak rano poszłam na siusiu zauwazyłam jakby.. zielono - żółtą wydzielinę? Na papierze już wydawała się normalna, ale już spanikowałam. Teraz tak jakby trochę bardziej czuję pęcherz, ale nie wiem czy sobie nie wkręcam. Jeszcze panikowania mi brakowało :/ Boże, co za tydzień..

Dziewczyny, ja dzisiaj pierwszy raz od 3 tygodni nie mam mdłości. Ale... dzisiaj jak rano poszłam na siusiu zauwazyłam jakby.. zielono - żółtą wydzielinę? Na papierze już wydawała się normalna, ale już spanikowałam. Teraz tak jakby trochę bardziej czuję pęcherz, ale nie wiem czy sobie nie wkręcam. Jeszcze panikowania mi brakowało :/ Boże, co za tydzień..
Mam taką od trzech tygodni. Brak infekcji, pH idealne więc gin nie kazał się tym martwić.
A mnie znów brzuch pobolewa. :(

reklama
Do góry