reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2022r.

reklama
Aktualnie 9+6. Nigdy nie miałam problemów z tarczycą
Może tak być, że będziesz musiała częściej monitorować tsh. Czasami w ciąży ujawnia nadczynność lub niedoczynnosc. Najlepiej to skonsultować ze swoim lekarzem. On twoje badania dokładnie w całości przeanalizuje i powie co robić. Na razie się nie przejmuj. Może zawsze miałaś takie niskie tsh? 😃 Może taka Twoja natura 😃

Halo dziewczyny!!! 😅🙉
Odpowiedzcie mi jak bierzecie ta pregne plus, proszę 🤪 ja rano biorę euthyrox i czy brać to po śniadaniu a może po obiedzie mogę? Ma to znaczenie niby bo jest tam żelazo... 😃

Dziewczyny a czy pijecie kawę czy zrezygnowalyscie? Moj ginekolog powiedział mi na pierwszej wizycie ze zero kawy i czarnej herbaty. Jaa mówiąc szczerze jestem mega uzależniona od kofeiny, siedzę przy mężu rano i wącham jego kawę :D

Kochana a nie dasz rady jak najszybciej zgłosić się na IP już u siebie ? Kiedy wracacie ?
Byłam w nocy w szpitalu ale ta lekarka mi nic nie pomogła :( powiedziała tylko żebym wzięła leki przeciwbólowe widząc że krwawię :( dlatego przełożyliśmy powrót do Polski z niedzieli na dzisiaj żeby jak najszybciej się dostać do polskich lekarzy.

reklama
Dziewczyny a czy pijecie kawę czy zrezygnowalyscie? Moj ginekolog powiedział mi na pierwszej wizycie ze zero kawy i czarnej herbaty. Jaa mówiąc szczerze jestem mega uzależniona od kofeiny, siedzę przy mężu rano i wącham jego kawę :D
Raz na dwa , trzy dni wypije kawę w mlekiem ale tak to mnie nie ciągnie wogole ...

Do góry