reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2022r.

Nie, właśnie nie biorę niczego. :(

A kurcze bo myślałam, że bierzesz. To skontaktuj się z lekarzem, ja po covidzie badałam to miałam jakoś 227 (norma do 500), ale i przy covidzie byłam na heparynie. To w takim razie wydaje mi się, że sporo jednak bez heparyny, napisz do lekarz masz możliwośc chociaż sms :*

reklama
A kurcze bo myślałam, że bierzesz. To skontaktuj się z lekarzem, ja po covidzie badałam to miałam jakoś 227 (norma do 500), ale i przy covidzie byłam na heparynie. To w takim razie wydaje mi się, że sporo jednak bez heparyny, napisz do lekarz masz możliwośc chociaż sms :*
Pamietam rok temu miałam 0,2 czyli 200.
Dobra, skontaktuje się z nim i zostało mi czekać na odpowiedz :)

Nie, dzwoniłam. Właśnie dodzwoniłam się do przychodni i babka mówiła żeby jutro od 8 dzwonić i położna mi wystawi za dzisiaj też bo tak moga, więc zadzwoniłam do pracy i wyjaśniłam co i jak.
Z tego co wiem to zwolnienie można wystawić do 3 dni roboczych wstecz. ;) A od kiedy miałaś mieć?

Ja właśnie wróciłam z pierwszych badań krwi.
Noc niestety nieprzespana, czułam się fatalnie.
Zamówiłam sobie nową książkę i choć zawsze uwielbiałam zapach nowych książek, tak odkąd ją czytam i czuję jej zapach to aż mnie wczoraj odrzucało i źle się czułam.

reklama
Dziewczyny, skoro w 1 ciąży robiłam grupę krwi to teraz tez musze zrobić to badanie? 🤔
Myślę, że nie 😊 ten papier wkładasz po prostu do aktualnej karty ciąży 🙂
Hej dziewczyny, trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty[emoji3059] ja właśnie wróciłam z laboratorium, zrobiłam zlecone badania, wieczorem będą wyniki. Wczoraj wieczorem tak mocno bolał mnie żołądek, raz wymiotowalam ale właściwie nie wiem od czego taki ból...
Milego dnia [emoji3590]
Mnie też tak fatalnie żołądek bolał ale całe szczęście nie rzygałam 😰

Powodzenia na dzisiejszych wizytach ♥️♥️♥️

Ja w kolejce w labo żeby zrobić sobie betę 😁

Do góry