reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2022r.

Nie, właśnie nie biorę niczego. :(

A kurcze bo myślałam, że bierzesz. To skontaktuj się z lekarzem, ja po covidzie badałam to miałam jakoś 227 (norma do 500), ale i przy covidzie byłam na heparynie. To w takim razie wydaje mi się, że sporo jednak bez heparyny, napisz do lekarz masz możliwośc chociaż sms :*

reklama
A kurcze bo myślałam, że bierzesz. To skontaktuj się z lekarzem, ja po covidzie badałam to miałam jakoś 227 (norma do 500), ale i przy covidzie byłam na heparynie. To w takim razie wydaje mi się, że sporo jednak bez heparyny, napisz do lekarz masz możliwośc chociaż sms :*
Pamietam rok temu miałam 0,2 czyli 200.
Dobra, skontaktuje się z nim i zostało mi czekać na odpowiedz :)

Nie, dzwoniłam. Właśnie dodzwoniłam się do przychodni i babka mówiła żeby jutro od 8 dzwonić i położna mi wystawi za dzisiaj też bo tak moga, więc zadzwoniłam do pracy i wyjaśniłam co i jak.
Z tego co wiem to zwolnienie można wystawić do 3 dni roboczych wstecz. ;) A od kiedy miałaś mieć?

Ja właśnie wróciłam z pierwszych badań krwi.
Noc niestety nieprzespana, czułam się fatalnie.
Zamówiłam sobie nową książkę i choć zawsze uwielbiałam zapach nowych książek, tak odkąd ją czytam i czuję jej zapach to aż mnie wczoraj odrzucało i źle się czułam.

reklama
Dziewczyny, skoro w 1 ciąży robiłam grupę krwi to teraz tez musze zrobić to badanie? 🤔
Myślę, że nie 😊 ten papier wkładasz po prostu do aktualnej karty ciąży 🙂
Hej dziewczyny, trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty[emoji3059] ja właśnie wróciłam z laboratorium, zrobiłam zlecone badania, wieczorem będą wyniki. Wczoraj wieczorem tak mocno bolał mnie żołądek, raz wymiotowalam ale właściwie nie wiem od czego taki ból...
Milego dnia [emoji3590]
Mnie też tak fatalnie żołądek bolał ale całe szczęście nie rzygałam 😰

Powodzenia na dzisiejszych wizytach ♥️♥️♥️

Ja w kolejce w labo żeby zrobić sobie betę 😁

Do góry