reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2022r.

Dziewczyny powiedzcie proszę, robicie tak dużo tej bety: jakie macie normy w laboratorium? Ja mam jakieś bardzo wysokie normy, przynajmniej tak mi się wydaje.

reklama
I zadam głupie pytanie: jeżeli mam podane normy z laboratorium to oczywiście mam nie patrzeć na normy z INTERNETÓW tzw. tylko na te moje?

Wstaw zdjęcie, pomożemy odczytać 😉
Kurcze zostały w aucie u męża.
Normy są takie:
5-6 tydzień 10 000 - 100 000.
W internecie są zupełnie inne.
Ja miałam 5+1 albo 5+2 14 000. Lekarz nic na to nie powiedział. Ja na początku się przestraszyłam, ale według norm z laboratorium to chyba chyba dobry wynik?

Normy są takie:
Ja miałam 5+1 albo 5+2 14 000. Lekarz nic na to nie powiedział. Ja na początku się przestraszyłam, ale według norm z laboratorium to chyba chyba dobry wynik?
Jasne, że dobry! Nie jesteśmy maszynami, nie stresuj się na zapas, to tylko cyfry 😉
Ja na początku też porównywałam z innymi dziewczynami. Co się okazało, wszystko zależy kiedy była owulacja, kiedy doszło do zapłodnienia, więc nie ma co! 😉

Normy są takie:
Mieścisz się w widełkach więc spoko :) poza tym raczej się nie oznacza już bety powyżej 6 tysięcy bo ma już troszeczkę inne przyrosty ☺️

oooocho wskakują mi już powoli wyniki. Chyba coś nie tak z moim glukometrem skoro przed wyjściem miałam 90 😡 odpalę dzisiaj glukometr męża i porównam wyniki z dwóch naraz. Znaczy ja się mega cieszę, że w tę stronę poszło 😂😂😂😂

Załączniki

• 92990691-B14D-45FD-AA38-C782D1CC3085.png
    92990691-B14D-45FD-AA38-C782D1CC3085.png
    40,9 KB · Wyświetleń: 86
oooocho wskakują mi już powoli wyniki. Chyba coś nie tak z moim glukometrem skoro przed wyjściem miałam 90 😡 odpalę dzisiaj glukometr męża i porównam wyniki z dwóch naraz. Znaczy ja się mega cieszę, że w tę stronę poszło 😂😂😂😂

Z glukometru zawsze będzie wyżej niż z żyły i to normalne. Ładna glukoza 💪

reklama
Do góry