Ja mam zawsze z palca niższe wyniki niż z żyły. Ja przy pobieraniu zawsze wpadam w panikę, a podobno stres podnosi poziom cukru.Nie zawsze. Ja w lab z glukometru mialam 89 a z żyły 92.
reklama
Mona.lisa
Fanka BB :)
Oj to prawda!Ja mam zawsze z palca niższe wyniki niż z żyły. Ja przy pobieraniu zawsze wpadam w panikę, a podobno stres podnosi poziom cukru.
monnkej
Ja również we wtorek mam wizytę, nie mogę się doczekać. Jednak 3 tyg bez podglądu to dla mnie za dużoCześć dziewczyny
Ja dziś zaczęłam 9tc ten czas tak leci... Od wczoraj mam wielką potrzebę wizyty bo muszę się upewnić, ze nadal jest wszystko w porządku, we wtorek mam wizytę a później dopiero w lipcu (1) prenatalne. Jak ja wtedy miesiąc wytrzymam? ostatnio znajoma powiedziała mi, ze usg podgrzewa wody płodowe i nie można za często go wykonywać?! Czy coś o tym słyszałyście? Dziwna sprawa, w internecie nic na ten temat nie ma
Miłego weekendu i udanych wizyt!
Felczunia
Dziewczyny jakie ja mam zaparcia. Chyba oszaleje. Gin powiedziała żeby starać się dużo wody, owoce suszone, maślankę. Próbuje z wszystkim i nic. Ostatnie takie pełne wypróżnienie miałam w sobotę. Chyba będę musiała założyć czopek. Ciągle o tym myślę
Siemię lniane próbowałaś? Morele suszone? A jesz jogurt naturalny? Podobno jest jakiś syrop, który jest bezpieczny w ciąży, któraś dziewczyna wrzucała zdjęcie.Dziewczyny jakie ja mam zaparcia. Chyba oszaleje. Gin powiedziała żeby starać się dużo wody, owoce suszone, maślankę. Próbuje z wszystkim i nic. Ostatnie takie pełne wypróżnienie miałam w sobotę. Chyba będę musiała założyć czopek. Ciągle o tym myślę
250 zł płace za wizytę (badanie + usg+ recepty).Chodźcie prywatnie na wizyty ??? Ile płacicie?
monnkej
190zlChodźcie prywatnie na wizyty ??? Ile płacicie?
Mona.lisa
U lekarza, który pracuje w szpitalu płaciłam 200 zł i w tym badanie, sprawdzenie pH, usg i oczywiście cała reszta formalności jak skierowania, rozmowa, l4. I dodatkowo numer telefonu w razie W udostępniony.Chodźcie prywatnie na wizyty ??? Ile płacicie?
reklama
180zl USG, niestety prywatnie nie wystawia skierowan na badania krwiChodźcie prywatnie na wizyty ??? Ile płacicie?
Podziel się: