reklama
A w jakimś dużym mieście mieszkasz? ja w małym, i to jest najwyższa cenaJa 250zl ale badania krwi wszystkie prywatnie...
Dziewczyny a zastanawiałyście się aby rodzic prywatnie w klinice ??
Ja powiem szczerze się nad tym bardzo zastanawiam , ale przeraża mnie fakt że jeżeli nie będzie miejsca to mnie nie przyjmą ( a do kliniki mam 1godzine drogi) albo ze musi być skończony 37tc.
Ja powiem szczerze się nad tym bardzo zastanawiam , ale przeraża mnie fakt że jeżeli nie będzie miejsca to mnie nie przyjmą ( a do kliniki mam 1godzine drogi) albo ze musi być skończony 37tc.
Carry88
Moderator
Chodźcie prywatnie na wizyty ??? Ile płacicie?
250
Carry88
Moderator
Dziewczyny jakie ja mam zaparcia. Chyba oszaleje. Gin powiedziała żeby starać się dużo wody, owoce suszone, maślankę. Próbuje z wszystkim i nic. Ostatnie takie pełne wypróżnienie miałam w sobotę. Chyba będę musiała założyć czopek. Ciągle o tym myślę
Może taka miksturkę śliwki suszone zalane wrzątkiem plus jogurt plus sok jabłkowy.
Aga87lan
Fanka BB :)
Prywatnie .. 200 złChodźcie prywatnie na wizyty ??? Ile płacicie?
Mona.lisa
Jak byłam w ciąży z córką to zastanawiałam się nad porodem w prywatnej klinice, działało u nas w mieście Centrum Narodzin Mamma czy jakoś tak. Ale jakoś się bałam, że jak będą jakie komplikacje przy porodzie czy coś to szpital to jednak szpital.Dziewczyny a zastanawiałyście się aby rodzic prywatnie w klinice ??
Teraz na bank chcę rodzic w tym samym szpitalu ze względu na bliskość zamieszania oraz jak wjedzie mi w trakcie ciąży insulina to jest to szpital o III stopniu referencyjności i nie będzie problemu z przyjęciem itp.
Carry88
Moderator
Jak byłam w ciąży z córką to zastanawiałam się nad porodem w prywatnej klinice, działało u nas w mieście Centrum Narodzin Mamma czy jakoś tak. Ale jakoś się bałam, że jak będą jakie komplikacje przy porodzie czy coś to szpital to jednak szpital.
Teraz na bank chcę rodzic w tym samym szpitalu ze względu na bliskość zamieszania oraz jak wjedzie mi w trakcie ciąży insulina to jest to szpital o III stopniu referencyjności i nie będzie problemu z przyjęciem itp.
A gdzie rodziłas i gdzie planujesz? Pomorzany?
Carry88
Moderator
Dziewczyny a zastanawiałyście się aby rodzic prywatnie w klinice ??
Dla mnie zbędny wydatek, który można wydać na co innego więc tego nie rozważam nawet. Ponadto ja jestem na lekach więc wolę rodzic w szpitalu gdzie wiedzą jak postępować w różnych przypadkach.
reklama
DoMa29
200zł za pełną wizytęChodźcie prywatnie na wizyty ??? Ile płacicie?
Podziel się: