G
guest-1691259937
Gość
o rany aż mi słabo daj chociaż z jedną!Zobacz załącznik 1276399
Dziewczyny komuś pożyczyć żyły? u mnie zawsze wszyscy zachwyceni, ze każdy takie mógłby mieć bo nie problem pobrać krew
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
o rany aż mi słabo daj chociaż z jedną!Zobacz załącznik 1276399
Dziewczyny komuś pożyczyć żyły? u mnie zawsze wszyscy zachwyceni, ze każdy takie mógłby mieć bo nie problem pobrać krew
Zazdro! Mój mąż to ma jeszcze bardziej widoczne… z pielęgniarką się śmiałam, że ojciec też powinien móc oddawać krew na badaniaZobacz załącznik 1276399
Dobrze, że piszesz - spróbuję Bo właśnie za chwilę jedziemy w godzinną trasę i trochę się boję co to będzie, zwłaszcza, że mam chorobę lokomocyjną a od czasu dowiedzenia się o ciąży nie jeździłam nigdzie dalej niż 5 min do lekarzaWiecie że mi żelki czasem pomagają na mdlosci i nagły głód... Nic innego aa i tic tac heh ale już guma do żucia nie od razu bleee....
Tez nie próbowałam zelek, ale wczoraj zjadłam całe opakowanie mentosow owocowych. Wszystko co miętowe mnie odrzuca. Ledwo zęby udaje mi się umyć rano i wieczoremDobrze, że piszesz - spróbuję Bo właśnie za chwilę jedziemy w godzinną trasę i trochę się boję co to będzie, zwłaszcza, że mam chorobę lokomocyjną a od czasu dowiedzenia się o ciąży nie jeździłam nigdzie dalej niż 5 min do lekarza
Ja najniżej miałam 3[emoji85][emoji85] teraz w miarę wyrównana ale ciągle się leczę i biorę żelazo, kwas foliowy... Musisz może znaleźć jakiegoś hematologa pomoże ci to wyrównać.
U mnie karmienie piersią pewnie dołożylo swoje 3 grosze. Kwas foliowy metylowany przyjmuję bez przerwy. Zacznę też brać żelazo[emoji846] długo podnosiłas ferrytynę?
Zarodek ma 7mm ale to wczesna ciąża, więc jeszcze mało co widać. Mam przyjść za 3 tygodnie, ale mam w pon usg w innym miejscu więc może coś więcej się dowiem. Ta pani doktor mało wylewna. Nie znalazła wkładki.. Musiała wypaść podczas okresu.
Widzę, że dyskutujecie o badaniu glukozy. W Norwegii się go w ogóle nie robi, chyba że jest wskazanie. Mnie pewnie to czeka pierwszy raz tutaj [emoji3]
jakie żelazo bierzesz? Ja miałam przedtem sorbifer i złe się po nim czułam same skutki uboczne miałam teraz mi gin powiedziała ze wynik jest w porządku () hematolog to dobry pomysłNoo trochę to trwało... Ale ja cały czas muszę mieć ja pod kontrolą bo raz mam np 29 a np za pół roku 10..caly czas biorę kwas foliowy i żelazo do tego wit b6 b12 acard