Oooo, nie wiedziałam, że Ty też Kraków! Ja co prawda pod Krakowem, bo Zielonki, ale do Opolskiej mam tyle co do centrum ZielonekJa już jestem na L4. Praca biurowa, ale trochę stresująca. Kontakt z klientami, szef wymagający i dodatkowo do pracy samochodem jadę godzinę, czasem dłużej jak są korki (Kraków). Lekarz od strzału dał L4 jak tylko wspomniałam że troszkę pobolewa mnie brzuch jak jadę dłużej autem.
Piję wodę, jem daktule-fuj. Niech ta kupa ruszy
reklama
malgosia005
Fanka BB :)
Mamy ten sam termin też myślałam o wrześniu/październiku. Czy byłaś już u lekarza?Ja w pracy o ciąży powiem po 1 trymestrze, natomiast jak wszystko będzie szło ok i nie będzie potrzeby wcześniej to myślę o październiku - może początek, może koniec. Pracuję z domu, więc nie ma problemu siedzenia w biurze z ludźmi ani nic. Śmiałam się do męża, że pójdę na L4 jak przestanę się przy biurku mieścić Aha, przy czym według moich wyliczeń ja mam termin na sam koniec stycznia (aplikacja pokazuje 30.01)
Blues
OO to na pewno
A dziewczyny które pracują w biurze, kiedy planujecie powiedzieć szefowi oraz iść na L4?
Hej ja juz im powiedziałam w tym tygodniu, sa przygotowani, ze od następnej wizyty u lekarza ide na l4 i juz szukaja kogoś na moje miejsce
Idę 1 czerwca Nie spodziewam się, że coś zobaczę, bo to będzie teoretycznie 5t5d, ale chcę się upewnić, że na ten moment jest tak jak powinno być i omówić kwestię szczepienia (na które teoretycznie mam termin 6 czerwca). Tak to bym czekała pewnie jeszcze tydzień czy dwa nawet, żeby mieć pewność że serducho już powinno byćMamy ten sam termin też myślałam o wrześniu/październiku. Czy byłaś już u lekarza?
Coffe18
Ja tez na l4 od pierwszej wizyty . Jestem brygadzistką przy produkcji spożywczej . Bardzo zimno , praca połączona ze stresem i dużym kontaktem z ludźmi . U nas bhpowiec nie pozwala na prace kobietom nawet na wczesnym etapie ciąży a co dopiero później .
Felczunia
ja do Krakowa mam 42 km Mieszkam blisko Energylandii ale praca w Krakowie.Oooo, nie wiedziałam, że Ty też Kraków! Ja co prawda pod Krakowem, bo Zielonki, ale do Opolskiej mam tyle co do centrum Zielonek
malgosia005
Rozumiem, ja zapisałam się na 8 czerwca i mam nadzieję, że już wszystko będę w stanie zobaczyć. Czy robiłaś betę? Masz jakieś dolegliwości?Idę 1 czerwca Nie spodziewam się, że coś zobaczę, bo to będzie teoretycznie 5t5d, ale chcę się upewnić, że na ten moment jest tak jak powinno być i omówić kwestię szczepienia (na które teoretycznie mam termin 6 czerwca). Tak to bym czekała pewnie jeszcze tydzień czy dwa nawet, żeby mieć pewność że serducho już powinno być
Patii91
Zaciekawiona BB
Ja pracuje w biurze, mam zamiar pracować jak najdłużej się da także powiem po 12 tyg, ale pracować jeszcze chce chociaż na pierwszej wizycie ginekolog zapropnował L4, ale powiedziałam ze nie potrzebuje na razieOO to na pewno
A dziewczyny które pracują w biurze, kiedy planujecie powiedzieć szefowi oraz iść na L4?
reklama
Podziel się: