reklama
malgosia005
Fanka BB :)
PotwierdzamCześć dziewczyny
Tak sobie myślę, że każda się stresuje wizytami, martwi o dzidzię, ale jednak jakoś łatwiej mi tu z Wami na forum, spokojniej, też tak macie?
Mikkka123
Zdecydowanie !Cześć dziewczyny
Tak sobie myślę, że każda się stresuje wizytami, martwi o dzidzię, ale jednak jakoś łatwiej mi tu z Wami na forum, spokojniej, też tak macie?
słodka_beza
Ja też Kraków właśnie teraz już wieś niedaleko, ale 10 lat w KrakowieOooo, nie wiedziałam, że Ty też Kraków! Ja co prawda pod Krakowem, bo Zielonki, ale do Opolskiej mam tyle co do centrum Zielonek
słodka_beza
To Ty bardziej moje okolice, pewnie na trasie do Krk masz moją wieśja do Krakowa mam 42 km Mieszkam blisko Energylandii ale praca w Krakowie.
karikari29
Zaangażowana w BB
cześć dziewczyny. wstępny termin mam na koniec stycznia. To jest w sumie ciąża zagrożona od samego początku. Jestem już po kilku poronieniach. Póki co beta rośnie cały czas. Robiłam na zlecenie ginekologa. Mam w tej ciąży bardzo duży zestaw leków. Jestem na zwolnieniu od początku, ze względu na pracę stojącą, z bardzo dużą ilością osób. Nie dałoby się uniknąć dźwigania,chemikaliów itp.
Felczunia
jadę droga krajowa 44To Ty bardziej moje okolice, pewnie na trasie do Krk masz moją wieś
słodka_beza
A to jeździsz przez Skawinę, to ja po drugiej stronie Wisły, przy 780 Ale pewnie do siebie mamy niedalekojadę droga krajowa 44
Aga87lan
Zdecydowanie !Cześć dziewczyny
reklama
Podziel się: