Rozumie... u mnie wczoraj progesteron 37 podrósł z środy z 20. A tu masz dziś takie rzeczy ;(Lekarz powiedział, ze nie raz tak się zdarza. Nie wiem co było tego przyczyna, nie badałam progesteronu, ale wydawało mi się ze jak biore dwa razy dziennie dopochwowo to powinien być w normie. Mówił ze na etapie 5-6-7 tydz nie raz zdarzają się plamienia. Zrobił usg i tyle w sumie... kazał odpoczywać, nic poza luteina i nospa nie jest w stanie dać więcej.
reklama
Mona.lisa
Fanka BB :)
A może to wina dopochwowej luteiny? Mi gin od razu dał do łykania duphaston bo powiedział ze od tej dopochwowej luteiny to się cyrki dzieją, że zakażenia w pochwie, upławy itp.Lekarz powiedział, ze nie raz tak się zdarza. Nie wiem co było tego przyczyna, nie badałam progesteronu, ale wydawało mi się ze jak biore dwa razy dziennie dopochwowo to powinien być w normie. Mówił ze na etapie 5-6-7 tydz nie raz zdarzają się plamienia. Zrobił usg i tyle w sumie... kazał odpoczywać, nic poza luteina i nospa nie jest w stanie dać więcej.
Ja miałam zawsze Lutinus bo raz użyłam Luteiny i podziękowałamA może to wina dopochwowej luteiny? Mi gin od razu dał do łykania duphaston bo powiedział ze od tej dopochwowej luteiny to się cyrki dzieją, że zakażenia w pochwie, upławy itp.
Aga87lan
Wydaje mi się że możesz mieć racje kochana, ja te moje przeboje miałam chyba po luteinie dopochwowej .. ta moja infekcja okazała się jakimś podrażnienie.. dopiero w miarę to ogarnelam .. a czytałam że właśnie kobiety często dostają od tego grzybicy i wogole ..A może to wina dopochwowej luteiny? Mi gin od razu dał do łykania duphaston bo powiedział ze od tej dopochwowej luteiny to się cyrki dzieją, że zakażenia w pochwie, upławy itp.
olenaa28
Aktywna w BB
Może, dopytam jak będę na wizycie. Na razie muszę jakoś przezyc do środy z nadzieja żeby się nic nie działoA może to wina dopochwowej luteiny? Mi gin od razu dał do łykania duphaston bo powiedział ze od tej dopochwowej luteiny to się cyrki dzieją, że zakażenia w pochwie, upławy itp.
Mona.lisa
Trzymam kciuki, lekarz zbada Cię to zawsze będziesz spokojniejszaNapisałam do lekarza który dużo mi pomagał przed transferami i kazał mi się pojawić dziś w szpitalu, gdzie ma dyżur, wiec do 18 wielkie oczekiwania ;(
Aga87lan
Trzymam kciuki !Napisałam do lekarza który dużo mi pomagał przed transferami i kazał mi się pojawić dziś w szpitalu, gdzie ma dyżur, wiec do 18 wielkie oczekiwania ;(
reklama
Mamazbb
Trzymam kciuki, mam nadzieję że będzie wszystko dobrze [emoji3590]
Kupiłam herbatę z imbirem ale średnio mi pomaga...
Ja dziś znowu zaliczyłam wymioty po śniadaniu... Ciągle czuje żołądek, niby zjadlabym coś a jak mam wziąć coś do ust od razu mdli... Powiem Wam że ta ciąża całkiem jest inna, z dziewczynkami nigdy nie doświadczyłam mdłości, nie mówiąc już o wymiotach.. Może dlatego że byłam młodsza, organizm też był pełen energii [emoji848]Napisałam do lekarza który dużo mi pomagał przed transferami i kazał mi się pojawić dziś w szpitalu, gdzie ma dyżur, wiec do 18 wielkie oczekiwania ;(
Kupiłam herbatę z imbirem ale średnio mi pomaga...
Podziel się: