reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2022r.

reklama
Witam Was w niedziele. Pisze rzadko, czytam tez nie zawsze ale można domyślić się dlaczego.. mam taka niemoc, naprawdę, jakbym imprezowała ciagle 🙈 wypatruje drugiego trymestru z nadzieja na więcej sił a tu dopiero 8+2. Odliczam również do spotkania z moim dzieckiem, jeszcze chwila.

Wierze kochane, ze plamienia u Was szybko pójdą w niepamięć i wszystko będzie dobrze. I sio te cholerne mdłości od reszty! ❤️

Witam Was w niedziele. Pisze rzadko, czytam tez nie zawsze ale można domyślić się dlaczego.. mam taka niemoc, naprawdę, jakbym imprezowała ciagle 🙈 wypatruje drugiego trymestru z nadzieja na więcej sił a tu dopiero 8+2. Odliczam również do spotkania z moim dzieckiem, jeszcze chwila.

Wierze kochane, ze plamienia u Was szybko pójdą w niepamięć i wszystko będzie dobrze. I sio te cholerne mdłości od reszty! ❤️
8+2 ale masz fajnie 🥰🍀

Trzymam kciuki, mam nadzieję że będzie wszystko dobrze [emoji3590]Ja dziś znowu zaliczyłam wymioty po śniadaniu... Ciągle czuje żołądek, niby zjadlabym coś a jak mam wziąć coś do ust od razu mdli... Powiem Wam że ta ciąża całkiem jest inna, z dziewczynkami nigdy nie doświadczyłam mdłości, nie mówiąc już o wymiotach.. Może dlatego że byłam młodsza, organizm też był pełen energii [emoji848]
Kupiłam herbatę z imbirem ale średnio mi pomaga...
Ja z kolei w ogóle nie czuje głodu najchętniej nie jadlabym nic :( a to z kolei nasila mdłości 😭 Odkryłam ze sok jabłkowy trochę mi pomaga

Ja mam potworne mdłości. Okropne. Dzień i noc. Do tego od kiedy zaczęłam brać progesteron mam uczucie słabości. Ogólnie jestem tak klapnięta jak nigdy.

reklama
Ja mam potworne mdłości. Okropne. Dzień i noc. Do tego od kiedy zaczęłam brać progesteron mam uczucie słabości. Ogólnie jestem tak klapnięta jak nigdy.
Nie zazdroszczę 😰 mnie niepokoją trochę słabe objawy ale może po prostu jeszcze jest za wcześnie 🤔 jak się zacznie 6 tydzień to pewnie będzie bum

Do góry