reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2022r.

Hm, ja przeczę tej teorii. Beta w zeszłą sobotę 300, a wczoraj 5000 jednostek. I nie mam żadnych mdłości ani nie jest mi niedobrze, żyję sobie normalnie :-)
U mnie ostatnia miesiączka 19 kwietnia, z aplikacji poród wychodzi na 24.01 więc poproszę mnie wpisać na listę oczekujących :-)
Bo tu raczej chodzi o betę rzędu 150tysiecy :) ale oczywiście każda kobieta odczuwa wszystko inaczej. :)))

reklama
Hm, ja przeczę tej teorii. Beta w zeszłą sobotę 300, a wczoraj 5000 jednostek. I nie mam żadnych mdłości ani nie jest mi niedobrze, żyję sobie normalnie :-)
U mnie ostatnia miesiączka 19 kwietnia, z aplikacji poród wychodzi na 24.01 więc poproszę mnie wpisać na listę oczekujących :-)
Przy 5000 też czułam się jeszcze dobrze, ale oczywiście każdy organizm jest inny i może inaczej reagować 🙂

O super 😍🥰, jak się czujesz?
Dziękuje, bardzo dobrze😁 gdyby nie brak miesiączki i lekki ból piersi to nawet nie wiedziałabym, ze jestem w ciąży😅 dziewczyny piszą o miłościach, a u mnie nic takiego nie ma miejsca🤷🏻‍♀️ Beta rośnie prawidłowo, wiec mam nadzieje ze wszystko będzie w porządku, okaże się w przyszłym tygodniu😊 a Ty jak samopoczucie?

Heh no nas kiedyś pewnie też to czeka. Póki co mamy jeden w salonie, w sypialni nie planuje w sumie ale u góry kto wie...
Ja nie chciałam telewizora w sypialni ale mąż się uparł , a jak sobie kupił to i młoda chciała , mamy w salonie tylko i są ciagle awantury z tym że w salonie nie mam telewizje tylko internet i netflixa , u góry będę mieć naziemna i internet - będę wiedzieć co się w świecie dzieje , a młoda ma smarta i do tego pada żeby sobie pograć trochę

Ja nie chciałam telewizora w sypialni ale mąż się uparł , a jak sobie kupił to i młoda chciała , mamy w salonie tylko i są ciagle awantury z tym że w salonie nie mam telewizje tylko internet i netflixa , u góry będę mieć naziemna i internet - będę wiedzieć co się w świecie dzieje , a młoda ma smarta i do tego pada żeby sobie pograć trochę
Tez nie mamy telewizji :) za dużo reklam, Netflix, HBO i amazon prime wystarczją nam 🙈🙈🙈 czasem żałuje, ze wiadomości sobie nie mogę obejrzeć, ale z drugiej strony mam prenumerate wyborczej i to mi w sumie wystarczy :)

Dziękuje, bardzo dobrze😁 gdyby nie brak miesiączki i lekki ból piersi to nawet nie wiedziałabym, ze jestem w ciąży😅 dziewczyny piszą o miłościach, a u mnie nic takiego nie ma miejsca🤷🏻‍♀️ Beta rośnie prawidłowo, wiec mam nadzieje ze wszystko będzie w porządku, okaże się w przyszłym tygodniu😊 a Ty jak samopoczucie?
Oj, Ja tak czułam się w pierwszej ciąży. Teraz o wiele gorzej, brak apetytu, z wagi skąd mam w 3 tygodnie 3kg, mdłości, ból kręgosłupa. Mam nadzieję, że szybko minie :(

Dziękuje, strach przed utratą kolejnej ciąży jest okropny :(

na która masz godzine? Ja na 12:30
Nie zamartwiaj się... Ja też się boję o to bardzo. Strach, lek, jak mnie boli zbyt długo brzuch to zaraz panika czy wszytko w porządku... Jak nie boli zbyt długo to steach no nie mam objawów.. Piersi macam co chwilę i sprawdzam czy bola... Strach będzie zawsze, ale trzeba też żyć i cieszyć się ta ciąża (wiem o że nie jest łatwo. Sama straciłam dzidzie w 12 tyg.) Ale ciąża to jest radość, nowe życie często długo wyczekiwane. Trzeba się cieszyć a nie tylko zamartwiać. Ale przede wszystkim wierzyć że się uda ❤️ ściskam mocno

reklama
Nie zamartwiaj się... Ja też się boję o to bardzo. Strach, lek, jak mnie boli zbyt długo brzuch to zaraz panika czy wszytko w porządku... Jak nie boli zbyt długo to steach no nie mam objawów.. Piersi macam co chwilę i sprawdzam czy bola... Strach będzie zawsze, ale trzeba też żyć i cieszyć się ta ciąża (wiem o że nie jest łatwo. Sama straciłam dzidzie w 12 tyg.) Ale ciąża to jest radość, nowe życie często długo wyczekiwane. Trzeba się cieszyć a nie tylko zamartwiać. Ale przede wszystkim wierzyć że się uda ❤️ ściskam mocno
Myślałam, że tylko ja tak jestem wrażliwa i wyczulona na jakiekolwiek sygnały ciała. Też okropnie panikuje. Dokładnie jak napisałaś- boli, to się martwię. Nie boli- też się martwię. Dobrze wiedzieć, że nie jestem w tym jedyna 😃

Do góry