reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2022r.

reklama
Ja hybrydę robię i w pierwszej ciąży też robiłam 😊 co do włosów to nie podpowiem bo nie farbuje jeszcze 😉 teraz mam dylemat odnośnie wyboru lekarza - czy iść do tego co byłam z pierwszym dzieckiem na NFZ niesamowity człowiek trafiłam do niego po poronieniu i uważam, że gin o wielkim ♥️, byłam mega zadowolona, tylko jak np 3d chciałam albo coś to wszystko inne odpłatnie gdzie indziej, teraz mam prywatną opiekę zdrowotną w pracy i mam możliwość iść gdzie indziej, kuzynka tam chodzi i też mega zadowolona i tam te wszystkie badania 3d i prenatalne ma w pakiecie refundowane więc nie wiem kuźwa co robić bo z mojego byłam zadowolona ale tam miałabym wszystko na miejscu 🤔😱😰

A myślicie ze objawy ciążowe musza być zawsze bardzo nasilone żeby to dobrze rokowało? Bo ja poza zatrzymaniem miesiączki, prawidłowym przyrostem bety, bolącymi piersiami okresowo (raz bardziej raz mniej i tylko na dotyk), okresowa biegunka to nie mam żadnych 🤦🏻‍♀️ Mdłości tez delikatne i rzadko
5+5

wszystkie macie jakieś mega objawy ze ledwo żyjecie? Bo ja tak nie mam 🙊
Ja jak byłam mniej więcej w tym tygodniu co Ty teraz to też nie miałam typowych objawów, ale minął tydzień, półtorej i jestem zdechła praktycznie dzień przy dniu..

Ja jak byłam mniej więcej w tym tygodniu co Ty teraz to też nie miałam typowych objawów, ale minął tydzień, półtorej i jestem zdechła praktycznie dzień przy dniu..
Ja właśnie też nie mam nic oprócz okropnego zmęczenia i lekkiego ale dopiero dopiero mam 4+5, też zastanawiam się czy zacząć się martwić bo w poprzedniej ciąży piersi bolały mnie strasznie a zapachy to mi tak przeszkadzały, że szok 😱🤔

Uff, robienie z siebie sitka dzisiaj przy pobieraniu krwi się opłaciło! Psychika uspokojona 😁 we środę beta była 1013, dziś już 2126, więc przyrost zdecydowanie w normie 😁 Progesteron też w normie, teraz grzecznie czekam na wizytę - zdecydowaliśmy dziś, że na pewno idziemy 1 czerwca, więc ja już się nie mogę doczekać 😍

Mnie dziś znowu podbrzusze pobolewa, szczególnie jak chodzę... biorę ten duphaston 2*1, ale martwię się trochę... Wizytę mam miec dopiero 14.06 ale nie wiem czy nie przyspiesze chociaż o tydzień wcześniej.. Dziś mam 6+5, nie pamiętam czy w poprzednich ciążach też mnie tak pobolewalo[emoji848] dziewczyny w podobnym tygodniu ciąży też macie takie bóle brzuszka?

reklama
Jadę dzisiaj na 20,30 sprawdzić czy serduszko przyśpieszyło ❤️
Trzymam kciuki za wizytę 🤞
Mnie dziś znowu podbrzusze pobolewa, szczególnie jak chodzę... biorę ten duphaston 2*1, ale martwię się trochę... Wizytę mam miec dopiero 14.06 ale nie wiem czy nie przyspiesze chociaż o tydzień wcześniej.. Dziś mam 6+5, nie pamiętam czy w poprzednich ciążach też mnie tak pobolewalo[emoji848] dziewczyny w podobnym tygodniu ciąży też macie takie bóle brzuszka?
Tak, mam identyczne bóle.. jak chodzę, jak siedzę .. do tego czasem coś zakłuje i również duphaston 2x1
W odnoszonej ciąży miałam identyczne bóle 🤗

Do góry