monnkej
Fanka BB :)
Gratuluje!!!Dziewczyny, już po pierwszej wizycie. Pani lekarka wyliczyła podobnie jak z aplikacji 7+1. Widziałam serduszko ♥. Cudowne uczucie. Oby teraz wszystko było dobrze
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratuluje!!!Dziewczyny, już po pierwszej wizycie. Pani lekarka wyliczyła podobnie jak z aplikacji 7+1. Widziałam serduszko ♥. Cudowne uczucie. Oby teraz wszystko było dobrze
tez mi się tak wydaje. Lekarz trochę stracha napędził. Wszystko będzie dobrze.No nie dziwię się. Stres ogromny. A może to błąd pomiaru? W 7 tygodniu powinno serce bić około 130 uderzeń na minutę. Ty jesteś w 6 i bije 105. To nie wielka różnica. Myślę, że się rozkręci. Przecież szybkość bicia serca to proces. Nie dzieje się to z dnia na dzień. Bądź dobrej myśli. Będzie dobrze
A kiedy wybierasz się do ginekologa? Który jesteś tydzień? ja miałam taka betę wczoraj i mam wizytę na poniedziałek, ale kusi mnie jutro żeby pójść i sprawdzić już i nie wiem.. a ze ginekolog to mój znajomy to wciśnie mnie gdzieś na pewnoMnie od trzech dni meczy biegunka Zamiast mdłości to co innego
Ale beta na szczęście ok, w pon 3492 a dziś 7656
Może dopiero zaczęło bić ? To tez jest proces .. nie jest tak od razu .. myśle że będzie wszystko okJestem 6 +4
Tez uważam, ze lekarz napędził Ci stracha! Z tego co gdzieś czytałam to serduszko zaczyna bić od jakiejs niższej wartości i potem się rozkręca. Trzeba być dobrej myśli i spokojnie dotrwać do następnej wizyty.Dziewczyny wróciłam od lekarza cała zapłakana.
Serduszko jest, ale bije 105 uderzeń, lekarz powiedział, że to zbyt wolno i może doprowadzić do obumarcia ciąży. Za tydzień mam kontrolę znów.