reklama
Mama32@
Fanka BB :)
Jakie mega śwetne zdjęcie wygląda jakby miał balonika na sznureczkuJest i mały człowieczek! Z serduszkiem tak pięknie bijącym 7+4. Poród 1.01 więc zostaję z Wami! Jezu jakie to jest cudowne uczucie
Mamazbb
Jakie piękne zdjęcie [emoji3590] cudowny mały ludzik [emoji3590]
Tule mocno i wierzę w to że będzie dobrze [emoji3590]
@monnkej ja sama nie wiem dokładnie czy dobrze to odczytuje, jest grupa na fb gdzie się tym zajmują i z ciekawości wysłałam zdjęcie do jednej z administratorek i mi odpisała że wstępnie boy [emoji6] biorę to bardzo z przymrużeniem oka ale jakby się spełniło byłoby cudownie [emoji3590] mogę spróbować zobaczyć twoje zdjęcie [emoji3059]Jest i mały człowieczek! Z serduszkiem tak pięknie bijącym [emoji3590]7+4. Poród 1.01 więc zostaję z Wami! Jezu jakie to jest cudowne uczucie
@felczunia wszystko napewno będzie dobrze, trzymam kciuki, ja byłam teraz w 6+1 i lekarz nawet nie mierzył jeszcze tętna tylko pokazal że pulsuje.Słyszałam o tym ale nijak nie potrafię odczytać [emoji2960] może chcesz rzucić okiem?
W takim razie zycze Wam synka [emoji3059]
Tule mocno i wierzę w to że będzie dobrze [emoji3590]
Dziewczyny wróciłam od lekarza cała zapłakana.
Serduszko jest, ale bije 105 uderzeń, lekarz powiedział, że to zbyt wolno i może doprowadzić do obumarcia ciąży. Za tydzień mam kontrolę znów.
Patii91
Zaciekawiona BB
Przepiękny widokJest i mały człowieczek! Z serduszkiem tak pięknie bijącym 7+4. Poród 1.01 więc zostaję z Wami! Jezu jakie to jest cudowne uczucie
Mama32@
Głową do góry. Może nie znaczy, że musi! Będzie dobrze ❤Dziewczyny wróciłam od lekarza cała zapłakana.
Serduszko jest, ale bije 105 uderzeń, lekarz powiedział, że to zbyt wolno i może doprowadzić do obumarcia ciąży. Za tydzień mam kontrolę znów.
No nie dziwię się. Stres ogromny. A może to błąd pomiaru? W 7 tygodniu powinno serce bić około 130 uderzeń na minutę. Ty jesteś w 6 i bije 105. To nie wielka różnica. Myślę, że się rozkręci. Przecież szybkość bicia serca to proces. Nie dzieje się to z dnia na dzień. Bądź dobrej myśli. Będzie dobrzeDziewczyny wróciłam od lekarza cała zapłakana.
reklama
Podziel się: