reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2022r.

Ja dziewczyny też mam taaaakie mdłości. Siedzę w pracy do 17, chyba nie wytrzymam. W taki dzień jak ten najchętniej poszłabym na L4.
U mnie jest o tyle niefajnie, że zatrudniona jestem na najniższą krajową i reszta do ręki, więc jak pójdę to będzie 100% ale od tej najniższej i cały czas się waham czy iść już czy jeszcze popracować.
Masło maślane, ale wiecie o co chodzi 😁 To przez te mdłości 🤦
ja mam właśnie tak samo. Ah ci prywaciarze 😂

reklama
nie wiem sama tez 🤔 ja już mam w aplikacji zaczęty 8 a ta mi mówi ze 6 (zaczety7) No dziwne ale ważne ze wszystko dobrze. Z tego tygodnia obliczyła mi 27.12 😱

Może miałaś później owulacje, standardowo obliczenia są na cykle 28 dni i owu w środku cyklu. A nie zawsze tak jest, zresztą różnice się później na pewno zniwelują. Ja też mam różnice w pierwsyzm USG, ale wiem, że owulacje miałam w 20dc a może nawet później.

Hej dziewczyny, dopiero wstałam a wizyta o 13 😱😁 miałam w nocy straszną zgagę a jak wstałam mdłości już nie wiem co wole 😳 piersi bolą tez ale to przeżyje... dziś 7+0 i niech będzie to serduszko bo mi żołądek się skręca z nerwów 😖

Miłego dnia ☺️
Ja na zgagę biorę Gaviscon. Jest to lek bezpieczny w ciąży.

Może miałaś później owulacje, standardowo obliczenia są na cykle 28 dni i owu w środku cyklu. A nie zawsze tak jest, zresztą różnice się później na pewno zniwelują. Ja też mam różnice w pierwsyzm USG, ale wiem, że owulacje miałam w 20dc a może nawet później.
ja miałam monitoring i działania w ścisłym terminie wiec wiem kiedy i jak do tego doszło i to musi być ten 8tydzien teraz a nie 7 ale co to za różnica🧡😃

reklama
Do góry