reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2022r.

Ja dziewczyny też mam taaaakie mdłości. Siedzę w pracy do 17, chyba nie wytrzymam. W taki dzień jak ten najchętniej poszłabym na L4.
U mnie jest o tyle niefajnie, że zatrudniona jestem na najniższą krajową i reszta do ręki, więc jak pójdę to będzie 100% ale od tej najniższej i cały czas się waham czy iść już czy jeszcze popracować.
Masło maślane, ale wiecie o co chodzi 😁 To przez te mdłości 🤦
ja mam właśnie tak samo. Ah ci prywaciarze 😂

reklama
nie wiem sama tez 🤔 ja już mam w aplikacji zaczęty 8 a ta mi mówi ze 6 (zaczety7) No dziwne ale ważne ze wszystko dobrze. Z tego tygodnia obliczyła mi 27.12 😱

Może miałaś później owulacje, standardowo obliczenia są na cykle 28 dni i owu w środku cyklu. A nie zawsze tak jest, zresztą różnice się później na pewno zniwelują. Ja też mam różnice w pierwsyzm USG, ale wiem, że owulacje miałam w 20dc a może nawet później.

Hej dziewczyny, dopiero wstałam a wizyta o 13 😱😁 miałam w nocy straszną zgagę a jak wstałam mdłości już nie wiem co wole 😳 piersi bolą tez ale to przeżyje... dziś 7+0 i niech będzie to serduszko bo mi żołądek się skręca z nerwów 😖

Miłego dnia ☺️
Ja na zgagę biorę Gaviscon. Jest to lek bezpieczny w ciąży.

Może miałaś później owulacje, standardowo obliczenia są na cykle 28 dni i owu w środku cyklu. A nie zawsze tak jest, zresztą różnice się później na pewno zniwelują. Ja też mam różnice w pierwsyzm USG, ale wiem, że owulacje miałam w 20dc a może nawet później.
ja miałam monitoring i działania w ścisłym terminie wiec wiem kiedy i jak do tego doszło i to musi być ten 8tydzien teraz a nie 7 ale co to za różnica🧡😃

reklama
Do góry