reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2022r.

Przyszła moja beta :) w czwartek było 42,4 a wczoraj 908 ! Kalkulator pokazuje w normie 😁Ale za to dziewczyny progesteron mi cholernie spadł..jest w dolnej granicy ! 11,8 a norma jest od 11 ... zaczekam się teraz tym martwić , przecież w środę miałam 28. Dobrze że dała mi Ginka wczoraj leki ..
Super beta!!! A progesteron... Leki podbija go!

reklama
Witam wszystkie przyszłe Mamusie♥️niespodziewanie do Was dołączam..w lekkim szoku i obawach co to będzie..czy sobie poradzę z dwójką małych dzieci bo obok śpi mój 7 miesięczny Skarbuś a w brzuszku już jest nowy lokator..miał lub ma ktoś podobnie jak ja?chciałam troszkę poczekać z drugim dzidziusiem no ale widocznie tak miało być..termin z aplikacji mam na 9 stycznia :)
Witamy Cię kochana w gronie styczniówek!

Dziś 6+1 a jutro mam wizytę, bo byłam tydzień temu i było za wcześnie.
Czy wy też dzisiaj się kiepsko czujecie? Ah, ta pogoda... Obudziłam się z bólem głowy..
Aaa to czekamy jutro na info , jak na wizycie 😊 kiepsko, dzis zostałam w domu, wczoraj gorączka.

My się staraliśmy jak Tymek miał około pół roczku. Zobaczysz dacie radę. Mój synek aktualnie ma rok i 5miesiecy
Witam wszystkie przyszłe Mamusie[emoji3531]niespodziewanie do Was dołączam..w lekkim szoku i obawach co to będzie..czy sobie poradzę z dwójką małych dzieci bo obok śpi mój 7 miesięczny Skarbuś a w brzuszku już jest nowy lokator..miał lub ma ktoś podobnie jak ja?chciałam troszkę poczekać z drugim dzidziusiem no ale widocznie tak miało być..termin z aplikacji mam na 9 stycznia :)

Ja w 1 przytyłam 12kg z czego 3 mi zostały jak wyszłam że szpitala. Owoli schodzily ale jakoś mi to aż tak nie przeszkadzało bo we wszystkie spodnie się mieściłam a jestem szczupła więc wyszło na dobre. Teraz startuje z trochę mniejszą waga i mam nadzieję że nie przytyje dużo więcej

reklama
Dzień dobry wszystkim 🙂 fajnie, że możecie sobie pracować chociażby na początku ciąży. ja jestem od samego początku na zwolnieniu gdyż pracuję fizycznie, 8 h na na nogach w jednej pozycji, czasem ciężko poza przerwą wyjść nawet do toalety do tego 4°. Dr powiedziała, że nie ma warunków tam nawet na same początki ciąży, jeszcze przy moich nieszczęsnych mięśniakach muszę uważać. Ale cieszę się każdym wolnym dniem 😁 w domu mam 12-sto latka więc nie nudzi mi się.

Do góry