reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2022r.

Ja czekam na pierwsza wizytę, na l4 pójdę od razy jak zobaczę serducho 😆 u mnie taki problem ze do pracy dojeżdżam codziennie
Za szybko się wysłało. Do pracy codziennie dojeżdżam ok 3h , wstaje 4, wracam 17 wiec pójdę na zwolnienie jak najszybciej :D

reklama
Ooo a myślałam że tylko ja tak mam .. też jem bardzo mało .. a słodkie może nie istnieć 🙈
Wczoraj zjadłam cukierka i prawie go zwróciłam a nie ukrywam że uwielbiam słodycze. Ciąża to jednak potrafi wywrócić wszystko do góry nogami 😁a co w ogóle jadasz?

Dziś jadę na betę, bo pani doktor kazała zrobić na jutrzejsza wizytę. Sama jestem ciekawa jak urosło 😉

Ja w pierwszej ciąży przytyłam 23 kg, 13 zeszło mi odrazu pomporodzie, z 10 dodatkowymi bujam się do dziś a rodziłam 5 lat temu... teraz przez te dodatkowe kilogramy, (ach, i jeszcze przez pandemie mam 7 kg na plusie) jestem na granicy otyłości pierwszego stopnia z nadwagą... więc mocno się pilnuje, żeby nie przytyć za dużo, u mnie to już może być kwestia zagrożenia życia dla maleństwa wiec mam motywacje, zeby nie ulegac pokusom, poza tym w tej ciąży niezdrowe mi nie smakuje, mogła bym jeść tylko pomidory, jajka, szparagi i chleb orkiszowy :)
Ja nie jem jakoś nie wiadomo dużo, jem zdrowo, nie jem słodyczy, nie jem fast foodów, śmieciowego jedzenia. I szlag mnie trafia jak widzę jak puchnę... Ech

A który już tydzień jesteś?? 😊 u mnie to świeża sprawa, dopiero czekam na pierwszą wizytę 😊
Dziś 6+1 a jutro mam wizytę, bo byłam tydzień temu i było za wcześnie.
Czy wy też dzisiaj się kiepsko czujecie? Ah, ta pogoda... Obudziłam się z bólem głowy..

reklama
Do góry