reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2022r.

Ja czekam na pierwsza wizytę, na l4 pójdę od razy jak zobaczę serducho 😆 u mnie taki problem ze do pracy dojeżdżam codziennie
Za szybko się wysłało. Do pracy codziennie dojeżdżam ok 3h , wstaje 4, wracam 17 wiec pójdę na zwolnienie jak najszybciej :D

reklama
Ooo a myślałam że tylko ja tak mam .. też jem bardzo mało .. a słodkie może nie istnieć 🙈
Wczoraj zjadłam cukierka i prawie go zwróciłam a nie ukrywam że uwielbiam słodycze. Ciąża to jednak potrafi wywrócić wszystko do góry nogami 😁a co w ogóle jadasz?

Dziś jadę na betę, bo pani doktor kazała zrobić na jutrzejsza wizytę. Sama jestem ciekawa jak urosło 😉

Ja w pierwszej ciąży przytyłam 23 kg, 13 zeszło mi odrazu pomporodzie, z 10 dodatkowymi bujam się do dziś a rodziłam 5 lat temu... teraz przez te dodatkowe kilogramy, (ach, i jeszcze przez pandemie mam 7 kg na plusie) jestem na granicy otyłości pierwszego stopnia z nadwagą... więc mocno się pilnuje, żeby nie przytyć za dużo, u mnie to już może być kwestia zagrożenia życia dla maleństwa wiec mam motywacje, zeby nie ulegac pokusom, poza tym w tej ciąży niezdrowe mi nie smakuje, mogła bym jeść tylko pomidory, jajka, szparagi i chleb orkiszowy :)
Ja nie jem jakoś nie wiadomo dużo, jem zdrowo, nie jem słodyczy, nie jem fast foodów, śmieciowego jedzenia. I szlag mnie trafia jak widzę jak puchnę... Ech

A który już tydzień jesteś?? 😊 u mnie to świeża sprawa, dopiero czekam na pierwszą wizytę 😊
Dziś 6+1 a jutro mam wizytę, bo byłam tydzień temu i było za wcześnie.
Czy wy też dzisiaj się kiepsko czujecie? Ah, ta pogoda... Obudziłam się z bólem głowy..

reklama
Do góry