reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2022r.

Witam wszystkie przyszłe Mamusie♥️niespodziewanie do Was dołączam..w lekkim szoku i obawach co to będzie..czy sobie poradzę z dwójką małych dzieci bo obok śpi mój 7 miesięczny Skarbuś a w brzuszku już jest nowy lokator..miał lub ma ktoś podobnie jak ja?chciałam troszkę poczekać z drugim dzidziusiem no ale widocznie tak miało być..termin z aplikacji mam na 9 stycznia :)

reklama
Aga jak masz leki to pewnie znowu pójdzie do góry, a beta piękna [emoji4]
Przyszła moja beta :) w czwartek było 42,4 a wczoraj 908 ! Kalkulator pokazuje w normie [emoji16]Ale za to dziewczyny progesteron mi cholernie spadł..jest w dolnej granicy ! 11,8 a norma jest od 11 ... zaczekam się teraz tym martwić , przecież w środę miałam 28. Dobrze że dała mi Ginka wczoraj leki ..
Witaj, będzie nieduża różnica wieku między dzieciaczkami a to ma swoje plusy [emoji4] maluszek troszkę podrosnie i będą we dwójkę się świetnie bawić [emoji3059] a ty dasz rade napewno [emoji4] gratuluje
Ja będę mama po raz 4 [emoji6] też zupełnie niespodziewanie... U mnie dość duża różnica będzie bo najstarsza ma 13 lat, potem 10 i 3 latka [emoji3059] także mam nadzieję że też sobie poradzę z taką gromadką [emoji3590]
Witam wszystkie przyszłe Mamusie[emoji3531]niespodziewanie do Was dołączam..w lekkim szoku i obawach co to będzie..czy sobie poradzę z dwójką małych dzieci bo obok śpi mój 7 miesięczny Skarbuś a w brzuszku już jest nowy lokator..miał lub ma ktoś podobnie jak ja?chciałam troszkę poczekać z drugim dzidziusiem no ale widocznie tak miało być..termin z aplikacji mam na 9 stycznia :)

Witam wszystkie przyszłe Mamusie♥️niespodziewanie do Was dołączam..w lekkim szoku i obawach co to będzie..czy sobie poradzę z dwójką małych dzieci bo obok śpi mój 7 miesięczny Skarbuś a w brzuszku już jest nowy lokator..miał lub ma ktoś podobnie jak ja?chciałam troszkę poczekać z drugim dzidziusiem no ale widocznie tak miało być..termin z aplikacji mam na 9 stycznia :)
Cześć kochana :) miło Nam ❤️ Słyszałam że takie różnice wieku są najlepsze , dzieci podrosną i się świetnie razem sobą zajmują . U mnie różnica wieku 11 lat 🙈

Aga jak masz leki to pewnie znowu pójdzie do góry, a beta piękna [emoji4]Witaj, będzie nieduża różnica wieku między dzieciaczkami a to ma swoje plusy [emoji4] maluszek troszkę podrosnie i będą we dwójkę się świetnie bawić [emoji3059] a ty dasz rade napewno [emoji4] gratuluje
Ja będę mama po raz 4 [emoji6] też zupełnie niespodziewanie... U mnie dość duża różnica będzie bo najstarsza ma 13 lat, potem 10 i 3 latka [emoji3059] także mam nadzieję że też sobie poradzę z taką gromadką [emoji3590]
Zastanawiam się skąd taki drastyczny spadek ? Zaczęłam się tym kurczę martwić - mąż już mi na poważnie mówi że mam trochę przestać o tym wszystkim myśleć bo sfiksuję ... no ale to się tak nie da 😏

Nie, nic nie biorę. Ale przy biochemicznej progesteron miałam 17, a teraz 37. Gin powiedział że wynik dobry wiec nie muszę nic brać 😊 tak po prostu się pytam...
Oki :) już się przestraszyłam, ze coś nie tak, ze coś powinnam brać :p u mnie nie było żadnej diagnostyki dlaczego biochem, ogólnie jeśli przed miesiączką się nie robi testów to one tak naprawdę bardzo często się zdarzają, a jak już się zagniezdzi i wszystko dobrze to trzeba być dobrej myśli :) u mnie to mogło być związane z tym, ze ja mam Rh- a mąż Rh+, ale to tylko moje przypuszczenia :)

Masz luteine albo duphaston? Jeżeli tak to progesteron pójdzie napewno w górę po kilku dniach bo się uzupełni z leków [emoji4]tak mi się wydaje
Zastanawiam się skąd taki drastyczny spadek ? Zaczęłam się tym kurczę martwić - mąż już mi na poważnie mówi że mam trochę przestać o tym wszystkim myśleć bo sfiksuję ... no ale to się tak nie da [emoji57]

Mam dużo obaw,Synek jest bardzo grzeczny,nie mieliśmy kolek,problemów z jedzeniem czy innych więc po cichu liczę że teraz też tak będzie i jakoś sobie poradzimy..dziękuję za miłe powitanie ♥️♥️♥️♥️♥️

reklama
Hej dziewczyny! Jak się macie?
Jeeej ja się trochę obawiam jak to będzie z wagą po ciąży... Nie wiem czy wy też tak macie ale ja to się czuje jakbym puchła...troche mnie to przeraża. Czuję się taka napompowana, wzdęta... W 1 straconej ciąży miałam to samo... do 12 tygodnia miałam 6kg na plusie. Szok. Jak jest u was? 🥺

Do góry