reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2020

reklama
Liczenie ruchów jest zalecane przy wątpliwościach. Jeśli nic nie wzbudza naszego niepokoju to nie trzeba.
Tu gdzie mieszkam w Stanach trzeba liczyc ruchy dziecka codziennie i tyczy sie to kazdej ciazy, nie tylko przy watpliwosciach :) Musi byc 10 ruchow w ciagu godziny, trzeba wybrac czas kiedy dziecko jest najbardziej aktywne. Bylam ciekawa czy w Polsce tez tak sie robi :)

reklama
Tu gdzie mieszkam w Stanach trzeba liczyc ruchy dziecka codziennie i tyczy sie to kazdej ciazy, nie tylko przy watpliwosciach :) Musi byc 10 ruchow w ciagu godziny, trzeba wybrac czas kiedy dziecko jest najbardziej aktywne. Bylam ciekawa czy w Polsce tez tak sie robi :)
Zasada liczenia taka sama. Ja z liczeniem mam problem. Prędzej mi okreslic kiedy sie nie rusza. Łobuziak [emoji7]

Do góry