Nie. Na wizycie lekarz mnie pyta tylko czy czuję ruchy.Dziewczyny czy w Polsce tez musicie liczyc codziennie ruchy i wpisywac na karcie?
reklama
NieDziewczyny czy w Polsce tez musicie liczyc codziennie ruchy i wpisywac na karcie?
Liczenie ruchów jest zalecane przy wątpliwościach. Jeśli nic nie wzbudza naszego niepokoju to nie trzeba.Dziewczyny czy w Polsce tez musicie liczyc codziennie ruchy i wpisywac na karcie?
Zjedz kolację i połóż sie na plecach. Policz ile ruchów po jedzeniu w ciągu godziny i ile.po godzinie.Teraz napisałam tego posta to malutka się zlitowała nad matka i mocno kopnęła...
Nie schizuj sie niepotrzebnie
Nie martw sie moj od początku malo sie rusza, ja rzadko czuje i nie ma problemow z Nim. Ktg nie mialam jestem w 31+1 tcTeraz napisałam tego posta to malutka się zlitowała nad matka i mocno kopnęła...
Celia89
Fanka BB :)
Moja się nie odzywała cały drugi weekend a od przedwczoraj robi mi jesień średniowieczna w brzuchu my też mamy gorsze i lepsze dni
porcelanowa89
Zaciekawiona BB
Tu gdzie mieszkam w Stanach trzeba liczyc ruchy dziecka codziennie i tyczy sie to kazdej ciazy, nie tylko przy watpliwosciach Musi byc 10 ruchow w ciagu godziny, trzeba wybrac czas kiedy dziecko jest najbardziej aktywne. Bylam ciekawa czy w Polsce tez tak sie robiLiczenie ruchów jest zalecane przy wątpliwościach. Jeśli nic nie wzbudza naszego niepokoju to nie trzeba.
reklama
Zasada liczenia taka sama. Ja z liczeniem mam problem. Prędzej mi okreslic kiedy sie nie rusza. Łobuziak [emoji7]Tu gdzie mieszkam w Stanach trzeba liczyc ruchy dziecka codziennie i tyczy sie to kazdej ciazy, nie tylko przy watpliwosciach Musi byc 10 ruchow w ciagu godziny, trzeba wybrac czas kiedy dziecko jest najbardziej aktywne. Bylam ciekawa czy w Polsce tez tak sie robi