reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2020

Moja w 25+3 warzyla 840 jakoś. Pojutrze się dowiem ile bestia urosła. Ja właśnie kupiłam laktator, chce jedz podgrzewacz i sterelizaror. Zrobilam jakieś tam zamówienie z apteki. Puki co bez płynów do kompieli, pampersow i chusteczek, jeszcze sobie jakaś pizame do karmienia kupię i reszta wyjdzie w praniu.
Narazie to tyle.

Załączniki

• Screenshot_2019-11-03-20-51-05.png
    Screenshot_2019-11-03-20-51-05.png
    39,3 KB · Wyświetleń: 87
  • Screenshot_2019-11-03-20-51-15.png
    Screenshot_2019-11-03-20-51-15.png
    36 KB · Wyświetleń: 85
reklama
Dziewczyny u mnie 30+2 wg OM. Jutro wizyta u ginekologa. Ile ważą Wasze dzidzie? Ostatnio mi lekarka powiedziała, że dzidzi jest duże a miało 920g w 26+6... Chciałabym to móc porównać ;)
U mnie 30 +2 to waga 1798g. Poprzednie badanie mialam 26+3 i waga byla 962.

Ja jutro zaczynam 31 tc.
Dzis zamowilismy wozekwozek.
Ten weekend byl intensywny i meczacy jutro zamierzam odsypiac do oporu.

Moja w 25+3 warzyla 840 jakoś. Pojutrze się dowiem ile bestia urosła. Ja właśnie kupiłam laktator, chce jedz podgrzewacz i sterelizaror. Zrobilam jakieś tam zamówienie z apteki. Puki co bez płynów do kompieli, pampersow i chusteczek, jeszcze sobie jakaś pizame do karmienia kupię i reszta wyjdzie w praniu.
Narazie to tyle.
a Jaki laktator w końcu kupiłaś ?:)

reklama
Do góry