reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2020

Ja chce właśnie w miejskim :) dużo osób sobie chwali najbardziej ten szpital w Bdg. Moja siostra ma porównanie w mswia i miejskim i miejski o wiele lepiej :)
No właśnie czytałam, że ma lepsze opinie niż szpital miejski jednak prywatnie jeżdze do lekarza, który właśnie jest z oddziału w szpitalu miejskim... chociaż szanse, że na niego trafię są marne a i tak mnie tam nikt nie bedzie znał ani ja oddziału bo jestem powiedzmy z daleka. Modle się żebym tylko zdążyła dojechać bo jednak w zimę te 1.5h drogi dojazdu trzeba liczyć

reklama
Ja chce właśnie w miejskim :) dużo osób sobie chwali najbardziej ten szpital w Bdg. Moja siostra ma porównanie w mswia i miejskim i miejski o wiele lepiej :)
O widzicie, i sprawdza się zasada że ile ludzi tyle opinii ;) Ja niestety rodzę na drugim końcu Polski, gdzie nikt ze znajomych nie rodził, opinii nie czytam w necie, nastawiam się tylko pozytywnej i jakoś to będzie ;)

[/QUOTE
Tak? No widzisz, ja nie znam Bydgoszczy ani szpitali ale raczej będę w miejskim że względu na mojego prowadzącego, to może się spotkamy na porodówce koleżanki z forum :D

A to kolor naszego łóżeczka. :)

Załączniki

• 20191020_215219.jpg
    20191020_215219.jpg
    955,5 KB · Wyświetleń: 86
reklama
W pt mialam, usg nerek, tyle sobie popatrzyli ze serduszko, bije. Jutro mam echo serca plodu a we wt wizytę u gin jeszcze, jak juz nie pokarze co ma to nie chce wiedziec :)
Ja w pierwszej ciąży do końca nie wiedziałam, kocyk był niebieski, miał być Franek a wyszła dziewczynka :-) trzymam kciuki żeby wszystko było ok, zdrowemu łatwiej na bank się napada :-)

Do góry