reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2020

reklama
Ja też siedzę w domu. Brzuch mnie boli dziś tak na dole i promieniuje do pachwiny i nogi. Nie wiem może to nerwobol i mi tam mała coś uciska.
W ogóle to cały czas się boję czy dzidzia zdrowa. Lekarz mówi że wszystko jest ok ale ja i tak się boję.

Rozumiem cię, miałam tak samo, o dziwo ostatnie 3 tygodnie lepiej, dziś zaliczyłam nawet całkiem długi spacer. Dadzą Ci chociaż polezec panowie?

Moja dziś jest mniej ruchliwa. Ciężki dzień na Łomiankach dostałam info że sesję przekładamy na 2 listopada. Pojechalam więc z matką na działkę jej znajomej którą robi na noworodkach. Xd stwierdziła że chłopak będzie po brzuchu. Wszyscy się dziwią, że córka. Włącznie objechalismy 250 km :p jutro o 14 idę na plener. Muszę sobie ps zainstalowac to sobie poobrabiam foteczki :))
Daj znać jak włosy. Tylko jak dałaś cale jajo to ostrożnie ze zmywaniem białka, nie za ciepła woda :) ja zawsze daje tylko żółtko bo nie mam cierpliwości :p

Moja dziś jest mniej ruchliwa. Ciężki dzień na Łomiankach dostałam info że sesję przekładamy na 2 listopada. Pojechalam więc z matką na działkę jej znajomej którą robi na noworodkach. Xd stwierdziła że chłopak będzie po brzuchu. Wszyscy się dziwią, że córka. Włącznie objechalismy 250 km :p jutro o 14 idę na plener. Muszę sobie ps zainstalowac to sobie poobrabiam foteczki :))
Daj znać jak włosy. Tylko jak dałaś cale jajo to ostrożnie ze zmywaniem białka, nie za ciepła woda :) ja zawsze daje tylko żółtko bo nie mam cierpliwości :p

Yyy tylko żółtko. Założę garnek na głowę i będą Gwiezdne wojny :-) powodzenia na sesji. Pogoda piękna na plener

reklama
Do góry