zuza9292
Fanka BB :)
Z Koronowa a Ty?
A skąd dokładnie jesteś? Też mam 25-30km do Bydgoszczy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A skąd dokładnie jesteś? Też mam 25-30km do Bydgoszczy
Nakło nad Notecią nie wiedziałam że ktokolwiek jest z okolic BydgoszczyZ Koronowa a Ty?
Tak ja. Lutycka. Tam rodziłam syna i teraz też tam. Nie wyobrażam sobie gdzie indziej. Opieka super, położna super i opieka poporodowa bardzo dobra.Dziewczyny, któraś jest z Poznania ? Jaki szpital wybieracie ?
Kojarze chyba tylko ze @MartaSx
To rzadkosc niestety, ale jak juz sie udaje to nie wiecej jak 40 min do 1 godz. Max.Eda a w dzień? Możesz choc trochę odespac?
Oo. Ja mam tez co tydzień I nie znasz płci jeszcze czy Cię pomyliłam?Ja polozna mam juz od 21 tc tak sobie przychodnia życzyła. Np ja usg to mam ok 3-5 w miesiacu 3 standard a reszta to jakieś badania prenatalne i tp.
OMG na jej miejscu tez bym sie zdenerwowala...Na tym badaniu 3d jak byłam to była dziewczyna w 24tc nie znała płci ale miała 2 synów już. I mówi że kupiła już wszystko ale dla dziewczynki. Wyszła taka wkurwiona bo się okazało że będzie miała syna.
No właśnie nie potrzebnie kupowala wszystko w różu.OMG na jej miejscu tez bym sie zdenerwowala...
W pewnym sensie ponosi wine, bo zaufala samej sobie ze bedzie dziewczynka. Ja nie znajac plci kupowalabym mix.