reklama
otherside
Fanka BB :)
Czytałam to bezsenne noce już są, to aż strach się bać co dalej... Dziś się chyba z 500 razy w nocy przekręciłamNo w ujjj pocieszające xd czyli że odtąd moje życie stanie się koszmarem na jawie xd ?
Celia89
Ja to bezsenności nie mam. Góra 2 x łazienka. Ale śpię tak nerwowo xd ... no 12 godzin snu i mało żeby się wyspać.Czytałam to bezsenne noce już są, to aż strach się bać co dalej... Dziś się chyba z 500 razy w nocy przekręciłam
U
użytkowniczka Co
Gość
Ja w nocy jak w ogóle zasnę, wstaję z 3-4 razy na siku, Olek mnie co chwilę budzi kopniakami w żołądek, a potem nie mogę zasnąć. Mam jakiś płytki sen i gdyby nie sny to pomyślałabym, że w ogóle nie śpię.
Byłam na zdjęciu 4d masakra o 9 poszłam od 11 się zaczynało. O 9 już było 9 osób. Zrobiliśmy sobie listę ja byłam na 10. No i tak czekaliśmy z koleżanką. Wychodziłam o 14.20. Można było się zapisac na badanie usg albo na zdjęcie 4d które okazało się 3d. I robione na odczep może dlatego że za darmo. Mała miała rękę na twarzy nie chciała się pokazać za nic. A widziałam po lekarzu o ile w ogóle byl lekarzem że nie chce mu się uchwycic. Dał mi tylko takie. I potwierdził że dziewczynka i tyle. Ale była pierwsza pomoc, można było zdjęcie z brzuchem zrobić, położna laktacyjna.
Kasik1p3
Coś wstydliwe te nasze chłopaki We wtorek gin ze 30 min próbował zdjęcie mu zrobić w 4d i mam podobne z ręką...Byłam na zdjęciu 4d masakra o 9 poszłam od 11 się zaczynało. O 9 już było 9 osób. Zrobiliśmy sobie listę ja byłam na 10. No i tak czekaliśmy z koleżanką. Wychodziłam o 14.20. Można było się zapisac na badanie usg albo na zdjęcie 4d które okazało się 3d. I robione na odczep może dlatego że za darmo. Mała miała rękę na twarzy nie chciała się pokazać za nic. A widziałam po lekarzu o ile w ogóle byl lekarzem że nie chce mu się uchwycic. Dał mi tylko takie. I potwierdził że dziewczynka i tyle. Ale była pierwsza pomoc, można było zdjęcie z brzuchem zrobić, położna laktacyjna. Zobacz załącznik 1035789
Ja mam dziewczynkę [emoji7]Coś wstydliwe te nasze chłopaki We wtorek gin ze 30 min próbował zdjęcie mu zrobić w 4d i mam podobne z ręką...
Ale we wtorek idę do swojego lekarza.
Malinkaa123
Ja dzisiaj byłam ale nie mam zdjęcia bo schowany za lozyskiem od kilku tygodni. Śmiesznie to wyglądaCoś wstydliwe te nasze chłopaki We wtorek gin ze 30 min próbował zdjęcie mu zrobić w 4d i mam podobne z ręką...
Kasik1p3
A no takJa mam dziewczynkę [emoji7]
Ale we wtorek idę do swojego lekarza.
reklama
U
użytkowniczka Co
Gość
Byłam na zdjęciu 4d masakra o 9 poszłam od 11 się zaczynało. O 9 już było 9 osób. Zrobiliśmy sobie listę ja byłam na 10. No i tak czekaliśmy z koleżanką. Wychodziłam o 14.20. Można było się zapisac na badanie usg albo na zdjęcie 4d które okazało się 3d. I robione na odczep może dlatego że za darmo. Mała miała rękę na twarzy nie chciała się pokazać za nic. A widziałam po lekarzu o ile w ogóle byl lekarzem że nie chce mu się uchwycic. Dał mi tylko takie. I potwierdził że dziewczynka i tyle. Ale była pierwsza pomoc, można było zdjęcie z brzuchem zrobić, położna laktacyjna. Zobacz załącznik 1035789
4D to ruchome 3D, więc nazywa się tak filmik w „3D” Ostatnio mamaginekolog tłumaczyła. Ja mam na każdej wizycie obraz w 4D, ale tutaj chyba nie można dodać filmików, więc nie mam jak pokazać. Przed moim małym leży pępowina, więc bardzo niewyraźnie go widziałam i tak naprawdę zupełnie nie wyglądał na tym badaniu jak człowiek tylko jak naleśnik z dziurkami... Lekarz mówił, że to właśnie przez to, że tętnienie pępowiny zakłóca obraz, bo on powstaje przez odbicie fal dźwiękowych. Jednak ze wcześniejszej wizyty wiem, że wygląda w 100% jak tatuś. Ciekawe czy wzrost również po nim odziedziczy czy pójdzie po mnie i będzie maluszkiem[emoji848]