reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2020

Ja tam śpię po 12 godzin i się wyspać nie mogę. Codziennie ostatnio nawiedza mnie moja robota w koszmarach. Dziś mała odmiana chodząc po galerii dowiedziałam się że nie mąż mnie zdradza z litwinka xd kurla jak on tak kocha Ukraińców że mu muszę smycz skracać i w kaganiec go zapisać bo leci wścieklizny pitbull. Myślę że z litwinami byłoby to samo no ale niby była w ciąży. Wpier dostał i go wywalilam.
Potem sen że mój fan jak zwykle przybył xd liczył na związek, nie mąż o 6:30 a ten przyjechal i trul gitare mimo wielkiego brzucha. I mu ten brzuch pokazuje xd i pytam się czy jeszcze nie dotarło że dostał kosza i mu wpier i go wywalilam.
Jako przerywnik między glupotami budzi mnie brak tchu. Nie ważne czy leżę na plecach na lewo czy prawo i tak zdolam wyrwać bezdech.
Od czasu do czasu też mam bezdech, dziś rano też mnie męczył. Jakiś tydzień temu to się zaczęło...strasznie upierdliwe i nieprzyjemne...kolejna dolegliwość zaliczona...no po prostu sypię się ;)

reklama
Od czasu do czasu też mam bezdech, dziś rano też mnie męczył. Jakiś tydzień temu to się zaczęło...strasznie upierdliwe i nieprzyjemne...kolejna dolegliwość zaliczona...no po prostu sypię się ;)

A mnie wczoraj złapał właśnie taki nerwoból w klatce że oddechu nie mogłam złapać i też nie wiadomo skąd, no jakoś musimy jeszcze trochę wytrwać :)

Myślę, że zjawisko to ma zwiążek z rozrzedzaniem się osocza, wzrastającą masą :p no kochane my dźwigamy kilogramy, oraz tym, że łożysko na rozbudowe siebie dziecka ściąga potas :p i inne składniki. Można pożreć trochę produktów bogatych w taurynkę :p dobra jest przy cukrzycy, adhd, chorobach serca;p no to się pomądrzyłam :p ....

:D a weź z tym bezdechem, ja jak mam bezdech to od razu koszmary. I tak kurna walcze już 2 tygodnie. Już nawet umarłam we śnie na parę sposobów. Ostatnio zjechałam na pobocze do bagna i się udusiłam w aucie.. i pobudka miłego dnia. Zadyczka jak po maratonie biegu :D a mój nie mąż mi potem powie, że ja sobie tak beztrosko jeszcze leżę, jak próbuję dojśc z katatonii jakiejś... do siebie :p

Dziś ma za swoje. Wykrakalam mu, że moja babcia mówiąc mu "nie chcę Cię fatygować" będzie mu zawracać gitarę cały dzień:D właśnie kupiła se żyrandol... :D oczywiście tak duży, że trzeba ją podwieźć do domu. Dopiero godzina 12 :p .... zdąży chcieć do innego sklepu np: zoologicznego, potem zamontwać żyrandol skoro już Łukaszek z nią pojechał, potem zrobić coś jeszcze, potem przywieźć do nas, potem odwieźć do niej:p a skoro wie, że jest dziś impreza rodzinna na którą jej ciotka nie zaprosiła bo się nie lubią będzie szoł z cyklu widzę tunel;p i będzie trzeba z nią jechać na pogotowie:p

Aktualizacja brzuszka i tygodnia :D
1571484471786.png
1571484502136.png

1571484530379.png

A i tak znajdzie się ktoś taki kto powie "niezauważyłem, że Pani w ciązy" Nie kur... z piłką lekarską chodzę, taka pasja.

reklama
Jej ja jestem 26+1 a wogole nie mam brzucha, tylko tluszcz:D zazdroszczę ;)
Mi lekarz mówił, że to zależne od figury, genów, wzrostu, ilości wody w organizmie. No ja podobno mam jak na moją rodzinę największy. Narazie nie widzę rozstępów:D ufff... :D zobaczymy po. Jak mi nie zrobią cc to od razu po porodzie ładuję się w gorset :D

Do góry