reklama
Celia89
Fanka BB :)
O matko [emoji54] faktycznie [emoji23]Wdl apek nasze gluty mają ok 36-37 cm wyprostowane. To jest Julian xd ma 40 cm długości. Takie oto stwory siedzą w naszych brzuchach
Celia89
Trochę mnie to przeraża xd kurde jak to tam się mieści xd i jak ja sobie wyobrażam, że to jeszcze 10-20 cm i taki kluch będzie wychodził to dopiero mam palpitacje i pomyśleć że to był mały plemniczek.O matko [emoji54] faktycznie [emoji23]
Ja też ale tak ciężko sobie wyobrazić wielkość na sucho ale z tą lalka robi wrażenie na maksaTrochę mnie to przeraża xd kurde jak to tam się mieści xd i jak ja sobie wyobrażam, że to jeszcze 10-20 cm i taki kluch będzie wychodził to dopiero mam palpitacje i pomyśleć że to był mały plemniczek.
Celia89
Ta lalka to odpowiedź na wszystkie dolegliwości, na bóle w pachwinach, parcie na pęcherz, problemy z oddechem, zgaga. No jest to kawał człowieka o masie ponad kilo (paczka cukru) fakt zwinięty w kokon xd noo ale jakie te dzieciaki są duże. Hahaha już nie chcę rodzić xd ...Ja też ale tak ciężko sobie wyobrazić wielkość na sucho ale z tą lalka robi wrażenie na maksa
Też tak mówiłam po pierwszej ciąży [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] a tu po 7 latach namówili mnie [emoji23]Ta lalka to odpowiedź na wszystkie dolegliwości, na bóle w pachwinach, parcie na pęcherz, problemy z oddechem, zgaga. No jest to kawał człowieka o masie ponad kilo (paczka cukru) fakt zwinięty w kokon xd noo ale jakie te dzieciaki są duże. Hahaha już nie chcę rodzić xd ...
Malinkaa123
Faktycznie, a tu jeszcze dojdzie ok 10-20cm i 2-3 kg takiego JulianaWdl apek nasze gluty mają ok 36-37 cm wyprostowane. To jest Julian xd ma 40 cm długości. Takie oto stwory siedzą w naszych brzuchach
reklama