reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2020

No w ujjj pocieszające xd czyli że odtąd moje życie stanie się koszmarem na jawie xd ?

Załączniki

• Screenshot_2019-10-19-15-32-17.png
    Screenshot_2019-10-19-15-32-17.png
    29 KB · Wyświetleń: 94
reklama
Byłam na zdjęciu 4d masakra o 9 poszłam od 11 się zaczynało. O 9 już było 9 osób. Zrobiliśmy sobie listę ja byłam na 10. No i tak czekaliśmy z koleżanką. Wychodziłam o 14.20. Można było się zapisac na badanie usg albo na zdjęcie 4d które okazało się 3d. I robione na odczep może dlatego że za darmo. Mała miała rękę na twarzy nie chciała się pokazać za nic. A widziałam po lekarzu o ile w ogóle byl lekarzem że nie chce mu się uchwycic. Dał mi tylko takie. I potwierdził że dziewczynka i tyle. Ale była pierwsza pomoc, można było zdjęcie z brzuchem zrobić, położna laktacyjna.
1571493215806.jpeg

Byłam na zdjęciu 4d masakra o 9 poszłam od 11 się zaczynało. O 9 już było 9 osób. Zrobiliśmy sobie listę ja byłam na 10. No i tak czekaliśmy z koleżanką. Wychodziłam o 14.20. Można było się zapisac na badanie usg albo na zdjęcie 4d które okazało się 3d. I robione na odczep może dlatego że za darmo. Mała miała rękę na twarzy nie chciała się pokazać za nic. A widziałam po lekarzu o ile w ogóle byl lekarzem że nie chce mu się uchwycic. Dał mi tylko takie. I potwierdził że dziewczynka i tyle. Ale była pierwsza pomoc, można było zdjęcie z brzuchem zrobić, położna laktacyjna. Zobacz załącznik 1035789
Coś wstydliwe te nasze chłopaki :) We wtorek gin ze 30 min próbował zdjęcie mu zrobić w 4d i mam podobne z ręką...

reklama
Byłam na zdjęciu 4d masakra o 9 poszłam od 11 się zaczynało. O 9 już było 9 osób. Zrobiliśmy sobie listę ja byłam na 10. No i tak czekaliśmy z koleżanką. Wychodziłam o 14.20. Można było się zapisac na badanie usg albo na zdjęcie 4d które okazało się 3d. I robione na odczep może dlatego że za darmo. Mała miała rękę na twarzy nie chciała się pokazać za nic. A widziałam po lekarzu o ile w ogóle byl lekarzem że nie chce mu się uchwycic. Dał mi tylko takie. I potwierdził że dziewczynka i tyle. Ale była pierwsza pomoc, można było zdjęcie z brzuchem zrobić, położna laktacyjna. Zobacz załącznik 1035789

4D to ruchome 3D, więc nazywa się tak filmik w „3D”:) Ostatnio mamaginekolog tłumaczyła. Ja mam na każdej wizycie obraz w 4D, ale tutaj chyba nie można dodać filmików, więc nie mam jak pokazać. Przed moim małym leży pępowina, więc bardzo niewyraźnie go widziałam i tak naprawdę zupełnie nie wyglądał na tym badaniu jak człowiek tylko jak naleśnik z dziurkami... Lekarz mówił, że to właśnie przez to, że tętnienie pępowiny zakłóca obraz, bo on powstaje przez odbicie fal dźwiękowych. Jednak ze wcześniejszej wizyty wiem, że wygląda w 100% jak tatuś. Ciekawe czy wzrost również po nim odziedziczy czy pójdzie po mnie i będzie maluszkiem[emoji848]

Do góry