Nie musi być na M.Jakby się znalazło to fajnie,ale nie na siłę.Z dziewczynką nie byłoby problemu.A tak ...coś trzeba wybraćTrudne zadanie, zwłaszcza, że się imiona zawężają do jednej litery i żeby dziecko za parę lat nie podziękowało za imię
reklama
Mam bratanicę Nadie ma prawie 2 latka, no i rzeczywiście rzadkie imię. Za to Liliana/Lilianna wśród moich znajomych/rodziny przez ostatnie kilka lat padło przynajmniej 5 razy więc w moim odczuciu popularne.Ja to studiowałam z Agnes a z takich moim zdaniem rzadkich Nadia, Liliana, napewno jak będę miała drugą córkę to będzie Klara ( nie mąż się zgodzić nie chcę niech spada;p), Apolonia bo Pola, Randia, Cecylia, Celia, Celina, Diana ;p
Celia89
Fanka BB :)
A to poszerza pole manerwu ale to też zależy co z mężem lubicie. Ja to swojego czasu byłam chora i uznałam, że nazwę syna Amadeusz albo Fryderyk. Teraz bardziej tradycyjne Wojciech, Stefan, Franio, Jan, Adam... mi się podobają... hehe Romuald ;p Dziś usłyszałam, że mam brzuch na chłopca;D chyba ze 3 osoby mi dziś mówiły na mieście, że wyglądam na chłopca;D że brzuch mam na kawał chłopa... od początku ciąży słyszę, że chłopak jak nic... No a będzie corka... Tylko żeby laura sobie nie zrobiła jaj i nie urodziła się chłopcem trudno będzie nosić sukienki... Gender i LGBT teraz w modzie XDNie musi być na M.Jakby się znalazło to fajnie,ale nie na siłę.Z dziewczynką nie byłoby problemu.A tak ...coś trzeba wybrać
Mam bratanicę Nadie ma prawie 2 latka, no i rzeczywiście rzadkie imię. Za to Liliana/Lilianna wśród moich znajomych/rodziny przez ostatnie kilka lat padło przynajmniej 5 razy więc w moim odczuciu popularne.
U nas co druga to Nadia,Lena,Liliana,Hania,Zosia...
A to poszerza pole manerwu ale to też zależy co z mężem lubicie. Ja to swojego czasu byłam chora i uznałam, że nazwę syna Amadeusz albo Fryderyk. Teraz bardziej tradycyjne Wojciech, Stefan, Franio, Jan, Adam... mi się podobają... hehe Romuald ;p Dziś usłyszałam, że mam brzuch na chłopca;D chyba ze 3 osoby mi dziś mówiły na mieście, że wyglądam na chłopca;D że brzuch mam na kawał chłopa... od początku ciąży słyszę, że chłopak jak nic... No a będzie corka... Tylko żeby laura sobie nie zrobiła jaj i nie urodziła się chłopcem trudno będzie nosić sukienki... Gender i LGBT teraz w modzie XD
Ja w każdej ciąży ponoć wyglądam na dziewczynkę, jestem brzydsza i zmieniona,brzuch dziewczynkowy a tu 3 chłopak.Dlatego to gadanie ludzi mnie dodatkowo dobija.
Celia89
No właśnie z tymi imionami to są takie bumy. Nie ma nie ma i nagle są. Ja nie znałam żadnej Lili a teraz ponazywali... o kwieciste Róża, albo inna Kornelia hehe...Mam bratanicę Nadie ma prawie 2 latka, no i rzeczywiście rzadkie imię. Za to Liliana/Lilianna wśród moich znajomych/rodziny przez ostatnie kilka lat padło przynajmniej 5 razy więc w moim odczuciu popularne.
Celia89
Mnie przez jakiś czas też dobijało bo miał być Wojtuś, ale już się pogodziłam, że będzie córa. Mam nadzieję, że uda mi się dostrzelić chłopaczka do zestawu Planuje małe stado... mam nadzieję, że będzie mi dane. No nie pociesza mnie perspektywa cesarki, ale nad tym będe ronić łzy po neurologu ...Ja w każdej ciąży ponoć wyglądam na dziewczynkę, jestem brzydsza i zmieniona,brzuch dziewczynkowy a tu 3 chłopak.Dlatego to gadanie ludzi mnie dodatkowo dobija.
aneczka1508
Ja już po badaniach prenatalnych 3 trymestru. Mała zdrowa, wagowo 1,5kg także duża klucha 29tc i 3 dzień. Mam nadzieje ze nie będzie ważyła tak jak ja ponad 4kg zobaczymy czy w pon lekarz karze odstawić mi witaminy ze wzgl na wagę dziecka.
reklama
Mnie przez jakiś czas też dobijało bo miał być Wojtuś, ale już się pogodziłam, że będzie córa. Mam nadzieję, że uda mi się dostrzelić chłopaczka do zestawu Planuje małe stado... mam nadzieję, że będzie mi dane. No nie pociesza mnie perspektywa cesarki, ale nad tym będe ronić łzy po neurologu ...
Ty masz jeszcze szanse na odmienną płeć ja już nie dlatego trudno się z tym pogodzic.Co do cc będę miała 4cc, siła wyższa. Nie było tak źle.