reklama
Aguara
Fanka BB :)
U mnie jest Miłosz ❤ Jedyny w przedszkolu. Za to Jasiów,Stasiów,Franków i Antków pełno.Ale wiadomo każdemu podoba się co innego
U mnie w rodzinie jest dwóch. I kumpela też ma syna Miłosza. Hmn. Powiem tak, trochę nieładnie, nie lubię tego dziecka i dlatego imie mi zbrzydło. Jest wychowywane bezstresowo w poczuciu że jest najlepsze. W regionie Jasiow, Stasiow i Franków też pełno :-)
Zybulowa
Mężowi podoba się Tymek, bo jest Tomek :-) Tymek i Tomek :-) będzie pewnie losowanie ;-) chyba ,że wymyślimy coś jeszcze, czasu troszkę zostało :-)Michał :-)
Ja z kolei nie lubię Tymoteuszy, Miłoszów, Kacprow etc. Mam wrażenie że są przekombinowane lub w pretensjonalne. Rodzice zwykle chcą by dziecko było oryginalnie a już sporo tego wokół. Oczywiście nie mam na myśli tego by urazić męża :-)
Raz miałam w pracy chłopca 7 letniego. Przedstawiam się, podaję rękę. On podał swoje imiiona - Brajan Władysław. Nazwisko pominę. Ale pasowały do niego.
Celia89
Tymek fajne, Stasiów teraz też się dookoła mnie narobiło. Michał to chyba teraz jedno z mniej popularnych u maluchów. Bo z mojego rocznika to Michałów Tomków i Łukaszy to było jak kamieni przy dordze;pDużo Lenek teraz:-) bardziej Oliwia jak dla mnie.
U nas podobny problem. Mąż chce Tymoteusza, córka chce Stasia a ja i syn Michała:-) moje dzieci to Ania i Tomek.... I co tu wybrać???
U mnie chłopcy mają imiona na M. Więc pomyślałam żeby trzeci też miał na M.Ale mam z tym problem.Zastanawiam się nad Mikołajem,ale u mnie raczej nie akceptują mojego typu.A ja po ostatniej wizycie na placu zabaw,też juz nie jestem przekonana.
Ok co 3 dzien jeśli nie uda mi się zrobić normalnie.Codziennie stosujesz te czopki?
Celia89
Maksymilian Maciej, hmmm Mateusz, Marcel, nie wiem...U mnie chłopcy mają imiona na M. Więc pomyślałam żeby trzeci też miał na M.Ale mam z tym problem.Zastanawiam się nad Mikołajem,ale u mnie raczej nie akceptują mojego typu.A ja po ostatniej wizycie na placu zabaw,też juz nie jestem przekonana.
Maksymilian Maciej, hmmm Mateusz, Marcel, nie wiem...
Marcela mam Reszta jakoś do mnie nie przemawia.
Celia89
Trudne zadanie, zwłaszcza, że się imiona zawężają do jednej litery i żeby dziecko za parę lat nie podziękowało za imięMarcela mam Reszta jakoś do mnie nie przemawia.
reklama
Kinga91
To ja dodam od siebie że trzeba takiego delikwenta myć dość często bo ich skórka wytwarza łój i niestety strasznie brudzi. Na zdjęciu moja LucynkaMam u mamy też kota dachowca Lilka ma 13 latci jest bardziej wybredna od kleory xD czasem im zimno i ma ubranka ale to tyle. Te koty maja inny charakter. Sa bardzo do ludzi, uwielbiają sie tulac lezec na człowieku i czuc dotyk. Bardziej zachowują sie jak psy. Podobno moga miec problemy ze skora, u kleo na razie nie zuwazylam ale wiadomo kazde zwierzę jest inne. A tu kleora pilnuje dzidzi xD one sa rozkoszne. Lilka w życiu by tak na człowieku nie lezala