Juz pisalam to niedawno pomnoz przez 18 i bd 2 wartość. A w 2 strone podzielNie porównam bo mam w innych wartościach.
Fajna mała pyza
reklama
Ja biorę żuravit100% (wellmar) teraz dla odmiany pije sok 100%żurawiny i codziennie 1 tabl.urosept.26 + 4, więc już czas na rośniecie. Przyznam szczerze ze mniej latam, więcej leżę. Mocz 7ph, więc trzeba zakwasić, to dla mnie czarna magia, a wyniki z gluko miałam takie
Na czczo 4.39 mmol
Po 1 h 9.99 mmol
Po 2 h 8.53 mmol
Mówi ze wystarczy jeśli nie będę żarła słodkiego :-)
To preparat ziołowy wiec nie zaszkodzi.Ph mam 6 czasem 6,5.Ale za to baterie z posiewu,a ogólny zawsze ok.Jutro idę na kontrolny posiew po Monuralu.Bo już nie wiem o co chodzi.
Malinkaa123
Fanka BB :)
Najwidoczniej przegapiłam ten postJuz pisalam to niedawno pomnoz przez 18 i bd 2 wartość. A w 2 strone podziel
Aguara
,Ja biorę żuravit100% (wellmar) teraz dla odmiany pije sok 100%żurawiny i codziennie 1 tabl.urosept.
To preparat ziołowy wiec nie zaszkodzi.Ph mam 6 czasem 6,5.Ale za to baterie z posiewu,a ogólny zawsze ok.Jutro idę na kontrolny posiew po Monuralu.Bo już nie wiem o co chodzi.
Ja mam ph 7, właśnie pije wodę z cytryna, kupię jutro ten żurawit lub sok z zurawiny. A jeszcze dziś urosept. Dzięki
Aguara
Hmm tak piszecie o tym moczu i az z ciekawosci sprawdzilam swoje wyniki..ostatnio 6,5 a wczesniej 8 i nigdy mi nic gin nie wspomniala ze mam cos z tym robic i co...
Yyy. Ja się ph nie bałam, bo norma do 7, ale miałam krew i bakterie i dlatego sięgnęłam po urosept. Pozostałe składniki ok?
Malami1303
Dziewczyny ile czekałyscie na wyniki z glukozy?
Celia89
U mnie z dnia na dzień, nawet tego samego dnia popołudniem są wyniki, ale że odbierał mi lekarz i dał je dopiero na wizycie to 3 tygodnie
Malami1303
No ja rano robiłam i jeszcze nie mam wyników, nie wiem o co chodziU mnie z dnia na dzień, nawet tego samego dnia popołudniem są wyniki, ale że odbierał mi lekarz i dał je dopiero na wizycie to 3 tygodnie
reklama
Tak, reszta wszystko okYyy. Ja się ph nie bałam, bo norma do 7, ale miałam krew i bakterie i dlatego sięgnęłam po urosept. Pozostałe składniki ok?