reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2020

No nie mąż dostał opie#dol na powitanie bo się śmiał zapytać, czy dzwoniłam się zapytać, co z tym przelewem. Cały dzień jak krowie na rowie tłumaczę, że po ostatniej akcji z wypłatą, nie mam zamiaru żebrać swojej kasy. Że nie mam zaufania do tej firmy, że jutro zadzwonie na spokojnie do zus i zapytam się czy ta kasa jest, czy jej nie ma bo mi w pracy od 8-go mówią o przelewie, a przelewu brak, a do tego te ich dochodzenia więc już zgłupiałam.
To zadzwoń zadzwoń zadzwoń. No jak ktoś mi mowi 2-3 razy ze ten przelew robi to robi... Mam zadzwonić i co powiedzieć? - zdrastwujtie tawarisz, tu ukraińska mafia... mam Pani cziłałe... okup będzie kosztował Najniższa krajową...

reklama
No nie mąż dostał opie#dol na powitanie bo się śmiał zapytać, czy dzwoniłam się zapytać, co z tym przelewem. Cały dzień jak krowie na rowie tłumaczę, że po ostatniej akcji z wypłatą, nie mam zamiaru żebrać swojej kasy. Że nie mam zaufania do tej firmy, że jutro zadzwonie na spokojnie do zus i zapytam się czy ta kasa jest, czy jej nie ma bo mi w pracy od 8-go mówią o przelewie, a przelewu brak, a do tego te ich dochodzenia więc już zgłupiałam.
To zadzwoń zadzwoń zadzwoń. No jak ktoś mi mowi 2-3 razy ze ten przelew robi to robi... Mam zadzwonić i co powiedzieć? - zdrastwujtie tawarisz, tu ukraińska mafia... mam Pani cziłałe... okup będzie kosztował Najniższa krajową...
Chlopy nic nie kumaja....

Chlopy nic nie kumaja....
No jest wielce zdziwiony za co oberwał i jeszcze się dziś uwzięłam na niego XD jak był w pracy... i mnie na messangerze spamowal ze mam dzwonic. Doigrał sie. Widzial ostatnio jakie bylo napiecie i jakie zjeby dostalam ze smialam sie upomniec o kase i bylo odwracanie kota ogonem i demonizowanie mnie.

No jest wielce zdziwiony za co oberwał i jeszcze się dziś uwzięłam na niego XD jak był w pracy... i mnie na messangerze spamowal ze mam dzwonic. Doigrał sie. Widzial ostatnio jakie bylo napiecie i jakie zjeby dostalam ze smialam sie upomniec o kase i bylo odwracanie kota ogonem i demonizowanie mnie.
Moj maz pracuje po 10 godzin i sie dziwi ze sie wkurzam, plus dojazd 35 km za krk. Ps nadal go nie ma. I tak, bd jak, samotna matka... On tez tego nie kuma. Mogli se gejami zostać! Mysmy z doktorka przez moim l4 ustalily ze zostawimy chłopów i same bd wychowywać dzieci, my se nie poradzimy!? Jakto tak nawet nianka sie nie sprzyda

reklama
Do góry