reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczniowe mamy 2020

Pochlastalam se żyły z rozpaczy xd grafika dla ludzi o mocnych nerwach...jak już mówiłam mam wysoki próg bólu. Nawet tego nie czułam. Usłyszałam tylko histerię matki co ja se zrobiłam xd no w aptece byłam... IMG_20191014_160825.jpg

reklama
Mela ma już 927 gram. Dogoniła prawie termin, różnica dwa dni :-) jest piękna. Aż się poryczałam.
Wynik z glukozy - nie zreć słodkiego, normy się zmieniły więc ledwo, ale się mieszczą. Mocz zakwasić zuravitem i tu moje pytanie czy urosept który kupiłam zadziała tak samo czy kupić zuravit?? Ktoś coś???
IMG_20191014_152851.jpg

Mela ma już 927 gram. Dogoniła prawie termin, różnica dwa dni :-) jest piękna. Aż się poryczałam.
Wynik z glukozy - nie zreć słodkiego, normy się zmieniły więc ledwo, ale się mieszczą. Mocz zakwasić zuravitem i tu moje pytanie czy urosept który kupiłam zadziała tak samo czy kupić zuravit?? Ktoś coś??? Zobacz załącznik 1033794
O już pulpecik się robi :) nabiera tkanki to bardzo dobrze. Hmmm co do uroseptow i zurawitow się nie znam. Ja mam bardzo kwaśny mocz. 5 teczka więc już na samej granicy.

Pochlastalam se żyły z rozpaczy xd grafika dla ludzi o mocnych nerwach...jak już mówiłam mam wysoki próg bólu. Nawet tego nie czułam. Usłyszałam tylko histerię matki co ja se zrobiłam xd no w aptece byłam... Zobacz załącznik 1033793
Nienawidzę butow xD mnie tez tak krzywdza. Wole chodzić na boso. Ile razy na pszczole stanęłam to moje ale wazne ze moglam chwile pochodzić bez tego czegos na stopie

Wynik z glukozy - nie zreć słodkiego, normy się zmieniły więc ledwo, ale się mieszczą. Mocz zakwasić zuravitem i tu moje pytanie czy urosept który kupiłam zadziała tak samo czy kupić zuravit?? Ktoś coś??? Zobacz załącznik 1033794
Ja najpierw w tyg bralam urosept ale tylko 1x dz a teraz biorę zurawine tez 1xdz. Zurawine max wiec tj jakby 2x zwykla tabletka i jest ok. 1x morunal wzielam i dzis bylam na patologii ciazy i bez bialka :) wiec polecam jesli by sie nie daj Bóg u kogos pojawiło wykluczyć w 100% infekcje. Antybiotyk na receptę oczywiście ale niedrogi 20 zl i tylko 1x bierzesz. Na noc.

A W którym tygodniu już jesteś? No to ładnie nadrobila. Aa I jaki wynik krzywej miałaś?

A W którym tygodniu już jesteś? No to ładnie nadrobila. Aa I jaki wynik krzywej miałaś?

26 + 4, więc już czas na rośniecie. Przyznam szczerze ze mniej latam, więcej leżę. Mocz 7ph, więc trzeba zakwasić, to dla mnie czarna magia, a wyniki z gluko miałam takie
Na czczo 4.39 mmol
Po 1 h 9.99 mmol
Po 2 h 8.53 mmol
Mówi ze wystarczy jeśli nie będę żarła słodkiego :-)

26 + 4, więc już czas na rośniecie. Przyznam szczerze ze mniej latam, więcej leżę. Mocz 7ph, więc trzeba zakwasić, to dla mnie czarna magia, a wyniki z gluko miałam takie
Na czczo 4.39 mmol
Po 1 h 9.99 mmol
Po 2 h 8.53 mmol
Mówi ze wystarczy jeśli nie będę żarła słodkiego :-)
Nie porównam bo mam w innych wartościach.
Fajna mała pyza :-) :)

Wow jakie sliczne i wyraźne to zdjęcie ❤ zazdroszczę, ja takich nie mam..A to nadaje sie do porownania, jak juz sie Niunia urodzi, zrobić zdjęcie jak śpi na prawym boku i zestawić, cudooo

reklama
Nienawidzę butow xD mnie tez tak krzywdza. Wole chodzić na boso. Ile razy na pszczole stanęłam to moje ale wazne ze moglam chwile pochodzić bez tego czegos na stopie
No to były krwiożercze baleryny, a tak myślałam czemu Salvador Tak się lasi
- uszanowkanko czy mogę wycałować panience stópki :D
1571063960871.png

Do góry