reklama
Aguara
Fanka BB :)
Mela ma już 927 gram. Dogoniła prawie termin, różnica dwa dni :-) jest piękna. Aż się poryczałam.
Wynik z glukozy - nie zreć słodkiego, normy się zmieniły więc ledwo, ale się mieszczą. Mocz zakwasić zuravitem i tu moje pytanie czy urosept który kupiłam zadziała tak samo czy kupić zuravit?? Ktoś coś???
Wynik z glukozy - nie zreć słodkiego, normy się zmieniły więc ledwo, ale się mieszczą. Mocz zakwasić zuravitem i tu moje pytanie czy urosept który kupiłam zadziała tak samo czy kupić zuravit?? Ktoś coś???
Celia89
O już pulpecik się robi nabiera tkanki to bardzo dobrze. Hmmm co do uroseptow i zurawitow się nie znam. Ja mam bardzo kwaśny mocz. 5 teczka więc już na samej granicy.Mela ma już 927 gram. Dogoniła prawie termin, różnica dwa dni :-) jest piękna. Aż się poryczałam.
Wynik z glukozy - nie zreć słodkiego, normy się zmieniły więc ledwo, ale się mieszczą. Mocz zakwasić zuravitem i tu moje pytanie czy urosept który kupiłam zadziała tak samo czy kupić zuravit?? Ktoś coś??? Zobacz załącznik 1033794
Nienawidzę butow xD mnie tez tak krzywdza. Wole chodzić na boso. Ile razy na pszczole stanęłam to moje ale wazne ze moglam chwile pochodzić bez tego czegos na stopiePochlastalam se żyły z rozpaczy xd grafika dla ludzi o mocnych nerwach...jak już mówiłam mam wysoki próg bólu. Nawet tego nie czułam. Usłyszałam tylko histerię matki co ja se zrobiłam xd no w aptece byłam... Zobacz załącznik 1033793
Ja najpierw w tyg bralam urosept ale tylko 1x dz a teraz biorę zurawine tez 1xdz. Zurawine max wiec tj jakby 2x zwykla tabletka i jest ok. 1x morunal wzielam i dzis bylam na patologii ciazy i bez bialka wiec polecam jesli by sie nie daj Bóg u kogos pojawiło wykluczyć w 100% infekcje. Antybiotyk na receptę oczywiście ale niedrogi 20 zl i tylko 1x bierzesz. Na noc.Mela ma już 927 gram. Dogoniła prawie termin, różnica dwa dni :-) jest piękna. Aż się poryczałam.
Wynik z glukozy - nie zreć słodkiego, normy się zmieniły więc ledwo, ale się mieszczą. Mocz zakwasić zuravitem i tu moje pytanie czy urosept który kupiłam zadziała tak samo czy kupić zuravit?? Ktoś coś??? Zobacz załącznik 1033794
Malinkaa123
A W którym tygodniu już jesteś? No to ładnie nadrobila. Aa I jaki wynik krzywej miałaś?Mela ma już 927 gram. Dogoniła prawie termin, różnica dwa dni :-) jest piękna. Aż się poryczałam.
Aguara
A W którym tygodniu już jesteś? No to ładnie nadrobila. Aa I jaki wynik krzywej miałaś?
26 + 4, więc już czas na rośniecie. Przyznam szczerze ze mniej latam, więcej leżę. Mocz 7ph, więc trzeba zakwasić, to dla mnie czarna magia, a wyniki z gluko miałam takie
Na czczo 4.39 mmol
Po 1 h 9.99 mmol
Po 2 h 8.53 mmol
Mówi ze wystarczy jeśli nie będę żarła słodkiego :-)
Malinkaa123
Nie porównam bo mam w innych wartościach.26 + 4, więc już czas na rośniecie. Przyznam szczerze ze mniej latam, więcej leżę. Mocz 7ph, więc trzeba zakwasić, to dla mnie czarna magia, a wyniki z gluko miałam takie
Na czczo 4.39 mmol
Po 1 h 9.99 mmol
Po 2 h 8.53 mmol
Mówi ze wystarczy jeśli nie będę żarła słodkiego :-)
Fajna mała pyza
Wow jakie sliczne i wyraźne to zdjęcie ❤ zazdroszczę, ja takich nie mam..A to nadaje sie do porownania, jak juz sie Niunia urodzi, zrobić zdjęcie jak śpi na prawym boku i zestawić, cudoooMela ma już 927 gram. Dogoniła prawie termin, różnica dwa dni :-) jest piękna. Aż się poryczałam.
reklama
Celia89
No to były krwiożercze baleryny, a tak myślałam czemu Salvador Tak się lasiNienawidzę butow xD mnie tez tak krzywdza. Wole chodzić na boso. Ile razy na pszczole stanęłam to moje ale wazne ze moglam chwile pochodzić bez tego czegos na stopie
- uszanowkanko czy mogę wycałować panience stópki