Aguara
Fanka BB :)
No ja rano robiłam i jeszcze nie mam wyników, nie wiem o co chodzi
U mnie też były on Line po 15.00 tego samego dnia. Co mówili w laboratorium?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No ja rano robiłam i jeszcze nie mam wyników, nie wiem o co chodzi
No też sprawdzam ale nie mam jeszczeU mnie też były on Line po 15.00 tego samego dnia. Co mówili w laboratorium?
A to jakoś elektronicznie wyniki do odbioru, jak w alabie? Nieraz oni/ niektóre przychodnie sobie zbierają ileś tam badań, żeby nie marnować markerów bo niektóre drogie. Dlatego na zwykłą morfologię czekamy 3 godzinki, a na inną tydzień.No ja rano robiłam i jeszcze nie mam wyników, nie wiem o co chodzi
Do 18 będą ale zawsze miałam po 15 juzNo też sprawdzam ale nie mam jeszcze
Tak, reszta wszystko ok
[/QUOTE
To może dlatego nic nie zalecała.
Mela ma już 927 gram. Dogoniła prawie termin, różnica dwa dni :-) jest piękna. Aż się poryczałam.
Wynik z glukozy - nie zreć słodkiego, normy się zmieniły więc ledwo, ale się mieszczą. Mocz zakwasić zuravitem i tu moje pytanie czy urosept który kupiłam zadziała tak samo czy kupić zuravit?? Ktoś coś??? Zobacz załącznik 1033794
Mój synuś to się ciągle chowa za lozyskiem albo ma rączki i nozke na buzce, mały akrobataJaka słodka[emoji173]️ Mój się ostatnio nie chciał pokazać. Ręka na twarzy i spał całe badanie mimo budzenia kilka razy, ale mam nadzieję, że się pokaże na następnej wizycie.