reklama
Malinkaa123
Fanka BB :)
Nie mogą Ci zamówić ?3 aptaka i femibiomu 2 brak. Wczoraj wzięłam pregne ale ona taka jakaś bidna.
Odpisał ze heviran mam brać co 4 godziny z przerwą na sen [emoji848]Dlatego jednak najlepiej zwalczyć wirus od środka Heviranem.Ale zobaczysz co lekarz poradzi.
A on nie jest czasem na receptę?
[/QUOTE]
Bez recepty.
Celia89
Już zdobyłam w czwartej aptece. Wypłaty brak. Jutro dzwonię do ZUS u.Nie mogą Ci zamówić ?
Malinkaa123
Może trzeba opierdolic w końcu. Od kiedy nie dostałaś wypłaty?Już zdobyłam w czwartej aptece. Wypłaty brak. Jutro dzwonię do ZUS u.
Koteczka01
Może jeszcze zgłoś ich do Inspekcji Pracy, masakra aby o własne pieniądze żebraćJuż zdobyłam w czwartej aptece. Wypłaty brak. Jutro dzwonię do ZUS u.
Kundzia093
Jaki cyrk.
Od 2018 roku wstawianie ciemnych plomb kobieta karmiacym, w połogu i w ciąży jest zakazane przez Unię.
A NFZ finansuje tylko od 3 do 3.
Wiec jestem ciekawa jak to jest
Dentysta bierze odpowiedzialność w razie powikłań po wstawieniu ciemnej plomby? Zostawia dziurę w zębie czy sam ponosi koszty?
Od 2018 roku wstawianie ciemnych plomb kobieta karmiacym, w połogu i w ciąży jest zakazane przez Unię.
Dentysta bierze odpowiedzialność w razie powikłań po wstawieniu ciemnej plomby? Zostawia dziurę w zębie czy sam ponosi koszty?
Celia89
Narazie 4 dzień spóźnienia chociaż wdl ZUS u ja powinnam dostawac do ostatniego dnia poprzedniego miesiąca. Duży poślizg to nie jest ale miesiąc temu było to samo... i przelew zrobili 15 stego a 16 stego była kasa. Oczywiście było to po ostrej awanturze. Że już po kase poszedł mój facio żeby te nerwy nie odbiły się na dziecku.Może trzeba opierdolic w końcu. Od kiedy nie dostałaś wypłaty?
Celia89
No prędzej czy później tak to się pewnie skończy. Tylko wtedy się wyda że pracuje dłużej niż na papierze.Może jeszcze zgłoś ich do Inspekcji Pracy, masakra aby o własne pieniądze żebrać
reklama
Przez takie cyrki właśnie nie chodzę na nfz do dentysty :/ sami nie umieją sie dostosować do norm, a z 2 strony co dentysta winny? Nie bd przecież nikogo sponsorować. Zeby sie nie denerwować zostają prywaciarze. Eh... A matka mowila zostań dentysta bd hajsu jak lodu... I ile taniej :/Jaki cyrk.