Tak może ja tak mam i nieraz az boliMacie dziwne uczucie że cały czas chce się siku? Tak dziecko może naciskać na pęcherz już w tym okresie?
reklama
[/QUOTE]
Dlatego jednak najlepiej zwalczyć wirus od środka Heviranem.Ale zobaczysz co lekarz poradzi.Kurde napisałam do gina bo znów wyszła mi opryszczka na wardze ale tym razem większa. Mam ja raz na jakiś czas byle katar i już. Także to nie pierwszy raz ale trochę się schizuje
Ostatnia edycja:
Ok ale się tutaj smutno zrobiło .. dzielne jesteście dziewczyny, ja też idealnego dzieciństwa nie mialam, ale jakoś musimy sobie radzić! Jak nie my to kto?!
Ja dla synka miałam materac pianka-kokos, jak czytałam wtedy opinie to taki byl najbardziej polecany.. Nic się z nim nie dzieje, mam też nadzieję że robaków żadnych nie ma, no synka nic nie gryzie...ale jakby była szansa na jakies siarczyste mrozy to wystawie na balkon. Mam zamiar ten sam materac nadal uzywac w lozeczku, a dla synka kupimy większe łóżko.
Prac ubranka zacznę może za miesiac, choć najpierw musimy zakupic jakiś mebel, bo nawet nie mam ich gdzie ukladac. My 2,5 roku temu kupiliśmy dom, potem go remontowalismy przez 1,5 roku, bo najpierw jedna ekipa nam tylko rozbabrała i zniknęli, oszukali nas i mamy teraz sprawę w sadzie.. :/ to nam sie wszystkiego odechciało i zanim kolejna ekipa weszła to trochę minęło . Kasy poszło na wszystko multum i teraz dom niby wyremontowany ale baaaardzo powoli dokupujemy coś aby go urządzić do konca, bo tak to taki pusty i bez charakteru..
O a jeszcze co do mebli...jak mialam tak może z 12 lat chciałam sięgnąć po coś z górnej szafki, stanelam na dolna i schodząc złapałam za drzwiczki górnej i cała jedna czesc segmentu na mnie runela..na szczescie zdążyłam złapać i przytrzymac i od razu tato przebiegł, ale najlepsze jest to ze to była szafka w której mama trzymała szkło , pełno filiżanek, talerzykow i innej odświętnej zastawy runelo mi pod nogi, a ja jakims cudem nie miałam po tej przygodzie nawet draśnięcia. Co nie zmienia faktu, ze mogło to sie skonczyc znacznie gorzej..
Ja dla synka miałam materac pianka-kokos, jak czytałam wtedy opinie to taki byl najbardziej polecany.. Nic się z nim nie dzieje, mam też nadzieję że robaków żadnych nie ma, no synka nic nie gryzie...ale jakby była szansa na jakies siarczyste mrozy to wystawie na balkon. Mam zamiar ten sam materac nadal uzywac w lozeczku, a dla synka kupimy większe łóżko.
Prac ubranka zacznę może za miesiac, choć najpierw musimy zakupic jakiś mebel, bo nawet nie mam ich gdzie ukladac. My 2,5 roku temu kupiliśmy dom, potem go remontowalismy przez 1,5 roku, bo najpierw jedna ekipa nam tylko rozbabrała i zniknęli, oszukali nas i mamy teraz sprawę w sadzie.. :/ to nam sie wszystkiego odechciało i zanim kolejna ekipa weszła to trochę minęło . Kasy poszło na wszystko multum i teraz dom niby wyremontowany ale baaaardzo powoli dokupujemy coś aby go urządzić do konca, bo tak to taki pusty i bez charakteru..
O a jeszcze co do mebli...jak mialam tak może z 12 lat chciałam sięgnąć po coś z górnej szafki, stanelam na dolna i schodząc złapałam za drzwiczki górnej i cała jedna czesc segmentu na mnie runela..na szczescie zdążyłam złapać i przytrzymac i od razu tato przebiegł, ale najlepsze jest to ze to była szafka w której mama trzymała szkło , pełno filiżanek, talerzykow i innej odświętnej zastawy runelo mi pod nogi, a ja jakims cudem nie miałam po tej przygodzie nawet draśnięcia. Co nie zmienia faktu, ze mogło to sie skonczyc znacznie gorzej..
Aguara
Fanka BB :)
Ok ale się tutaj smutno zrobiło .. dzielne jesteście dziewczyny, ja też idealnego dzieciństwa nie mialam, ale jakoś musimy sobie radzić! Jak nie my to kto?!
Do dupy z fachowcami. Mam nadzieję ze finał w sądzie będzie ok. Ludzie nie przestają mnie dziwić. Mnie się chyba boją albo mam większe szczęście
Cześć dziewczyny czytam Was już od jakiegoś czasu, ale dopiero dzisiaj postanowiłam się ujawnić jestem mama 5 letniej dziewczynki, a teraz czekam na chłopca- termin na 28.01.2020 r. Mam nadzieje, ze przyjmiecie mnie do Waszego grona.
chianti_riserva
Może.
Już od dłuższego czasu, nawet nie samo dziecko co powiększająca się macica , która teraz jest już wielkości dyni pęcherz ucisniety a "bebechy" czyt. żołądek czuje między płucami
Koteczka01
No właśnie dlatego kupuję grubszy materac 14 cm z pianki i lateksu. Wolę wydać więcej kasy (bo piankowe i lateksowe są droższe niż kokos) i mieć pewność, że dziecko jest bezpieczne. A jakby co to kupię kolejny piankowy@Bosiek No właśnie ze względu na to że jej syn ciągle był pogryziony przez robaki które wychodziły z materaca .
@Koteczka01 dokładnie, dlatego mi siostra odradzala. Kupiliśmy piankowy ale ten grubszy A jeśli zrobi się już bardzo płaski to po prostu kupię drugi taki sam po czasie ( to nie jest wielki koszt)
Koteczka01
Ja raczej zamówię ten materac:A pokarzesz link do mataraca?
Apropo tez kolezanka ro mnie pisala o meblach by je przytwiwrdzic. Jej mloda ma 1.5 roku i komoda na nia spadala, na szczęście starsza zaczela krzyczec i zdazyla by na dziecko nie spadla.
70X140 MATERAC Z LATEKSEM ALERGIE DLA DZIECI 14CM
Kup teraz na Allegro.pl za 299 zł - 70X140 MATERAC Z LATEKSEM ALERGIE DLA DZIECI 14CM (7434405388). Allegro.pl - Radość zakupów i bezpieczeństwo dzięki Programowi Ochrony Kupujących!
allegro.pl
Malinkaa123
Tak mnie dzisiaj naszło.
Kluchy ziemniaczane z boczkiem i kapusta kiszona
Kluchy ziemniaczane z boczkiem i kapusta kiszona
reklama
Celia89
3 aptaka i femibiomu 2 brak. Wczoraj wzięłam pregne ale ona taka jakaś bidna.