Malinkaa123
Fanka BB :)
Synek ok, wszystko dobrze. Teraz siedzę na krzywej, jakie to niedobre...:-/
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To że w poprzednich ciazach nie było cukrzycy nie jest żadnym argumentem. Cukrzyca ciążowa często pojawia się w kolejnych. Ja w pierwszej wyniki idealne a teraz od 25 tyg wykryta cukrzyca... Lepiej zrobić sobie krzywą na własną rękę niż czekać do 30 tyg. Tak mi się wydaje. Przynajmniej będziesz spokojniejsza czy wszystko ok. Tym bardziej że przy stosowaniu diety cukrzycowej też potrzeba troszkę czasu na unormowanie tego cukru i sprawdzeniu co na ciebie działa a co nie. A to już prawie końcówka będzie.Mam wrażenie,że kiepski gin mi się trafił:-( jak byłam we wtorek na badaniach, zapytałam o krzywą pielęgniarkę ... co myśli, na temat tego, że mi nie zlecił jeszcze tego badania. Powiedziała, że jak morfologia ,mocz są ok i jak nie miałam w poprzednich ciazach cukrzycy, to pewnie dlatego nie dal mi jeszcze skierowana. Ale kazała przy następnej wizycie podpytać ( tak jakbym nie wiedziała) ... ręce opadają :-(
Ja czytam nasze forum, Ale z.moja 2ka maluszków, 4 i 6 latków, ciężko mi pisać. Chyba, że już śpią, ale wtedy to mi też już spać się chce, albo czytam.
Młody mocno,często daje znać o sobie, ale nie jest na razie dla mnie to bolesne,wręcz przyjemne:-) celebruje każdy kopniak, bo wiem, że już powtórek nie będzie:-)
Nacięcia krocza się już nie boję... pamiętam jak przy 1wszym porodzie przyniosło mi to ulgę.
Zamknięta grupa to fajny pomysł:-)
A gdzie ten post ? Bo nie wiem czy jeszcze się nie obudziłam dobrze, mam mgłę na oczach
Później już zczailam, mówiłam że brak kontaktu i mgła na oczach. Tak to jest jak pierwsze co po przebudzeniu bierze się telefon
Ale ze mnie blondynka...#1. Pierwszy post na pierwszej stronie. Ale spokojnie - sprawdziłam. Jestes
Czesc, trzeba czekac, Salsa da znac kiedy bedzie gotowe.Co z tym zamkniętym forum? Jest jakiś link? Niby na 1 stronie ale ja nic nie widzę