Malinkaa123
Fanka BB :)
Synek ok, wszystko dobrze. Teraz siedzę na krzywej, jakie to niedobre...:-/
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To że w poprzednich ciazach nie było cukrzycy nie jest żadnym argumentem. Cukrzyca ciążowa często pojawia się w kolejnych. Ja w pierwszej wyniki idealne a teraz od 25 tyg wykryta cukrzyca...Mam wrażenie,że kiepski gin mi się trafił:-( jak byłam we wtorek na badaniach, zapytałam o krzywą pielęgniarkę ... co myśli, na temat tego, że mi nie zlecił jeszcze tego badania. Powiedziała, że jak morfologia ,mocz są ok i jak nie miałam w poprzednich ciazach cukrzycy, to pewnie dlatego nie dal mi jeszcze skierowana. Ale kazała przy następnej wizycie podpytać ( tak jakbym nie wiedziała) ... ręce opadają :-(
Ja czytam nasze forum, Ale z.moja 2ka maluszków, 4 i 6 latków, ciężko mi pisać. Chyba, że już śpią, ale wtedy to mi też już spać się chce, albo czytam.
Młody mocno,często daje znać o sobie, ale nie jest na razie dla mnie to bolesne,wręcz przyjemne:-) celebruje każdy kopniak, bo wiem, że już powtórek nie będzie:-)
Nacięcia krocza się już nie boję... pamiętam jak przy 1wszym porodzie przyniosło mi to ulgę.
Zamknięta grupa to fajny pomysł:-)
A gdzie ten post ? Bo nie wiem czy jeszcze się nie obudziłam dobrze, mam mgłę na oczach![]()
Później już zczailam, mówiłam że brak kontaktu i mgła na oczach. Tak to jest jak pierwsze co po przebudzeniu bierze się telefon![]()
Ale ze mnie blondynka...#1. Pierwszy post na pierwszej stronie. Ale spokojnie - sprawdziłam. Jestes![]()
Czesc, trzeba czekac, Salsa da znac kiedy bedzie gotowe.Co z tym zamkniętym forum? Jest jakiś link? Niby na 1 stronie ale ja nic nie widzę