reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2020

reklama
Ja na takie atrakcje czasu nie mam. M chodzi jak może czyli raz, dwa razy w roku.
Każda wolna chwile spędzam na czytaniu :-)
Ja się oczytam jak przyjdą zimne dziady listopady. Zaczyna się plucha i nie chcę mi się wychodzić z domu:D Strasznie lubię chodzić dlatego moje dziecko będzie miało ekstremalne spacery w wózku :D
Muszę się nacieszyć wolnym czasem :)

Co czytasz?
Ja też uwielbiam książki

Ja czytam wszystko, w zasadzie poza romansami w stylu Danielle Steel bo mnie nudza. Lubię ksiazki historyczne, w stylu Mariusza Wollnego, kryminały i te skandynawskie i polskie (np Krajewskiego) nie gardze fantastyka, w stylu Tolkiena, ale i Sapkowskiego cy Białołeckiej. Lubię Kinga. Tokarczuk i Ishiguro też przeczytani, choć u tej pierwszej nobliski wstyd, tylko Księgi Jakubowe
Dużo czytam zawodowo książek o mózgu, coachingu, rozwoju, terapii i tak dalej. Tu ci polecam Yaloma, jest boski.

Połączyłam pracę z pasją :-) sporo podręczników akademickich

A ty? Co lubisz?

Ja się oczytam jak przyjdą zimne dziady listopady. Zaczyna się plucha i nie chcę mi się wychodzić z domu:D Strasznie lubię chodzić dlatego moje dziecko będzie miało ekstremalne spacery w wózku :D
Muszę się nacieszyć wolnym czasem :)

Wiem wiem. Ale ja czytam też zawodowo bo niejako muszę to czynić codziennie. Heh powinnam zatrudnić się jako lektor :-) przynajmniej tak to zabrzmiało. W mojej robocie ciągle coś nowego wychodzi.

Ja czytam wszystko, w zasadzie poza romansami w stylu Danielle Steel bo mnie nudza. Lubię ksiazki historyczne, w stylu Mariusza Wollnego, kryminały i te skandynawskie i polskie (np Krajewskiego) nie gardze fantastyka, w stylu Tolkiena, ale i Sapkowskiego cy Białołeckiej. Lubię Kinga. Tokarczuk i Ishiguro też przeczytani, choć u tej pierwszej nobliski wstyd, tylko Księgi Jakubowe
Dużo czytam zawodowo książek o mózgu, coachingu, rozwoju, terapii i tak dalej. Tu ci polecam Yaloma, jest boski.

Połączyłam pracę z pasją :-) sporo podręczników akademickich

A ty? Co lubisz?
Wszystko♥️Co popadnie, nawet mojej nastolatki książki czytam. Uwielbiam książki Agnieszki Maciąg, Szaciłłów, Osho, Ekharta Tolle i wiele, wiele innych. Dużo czytam o samorozwoju, medytacji i ogólnie życiu. Ale lubię też obyczajowe np. Poldarka czy Katarzynę Michalak. Mam wszystkie części Hawkinsa ale jeszcze nie zaczęłam czytać.

reklama
Do góry