reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2020

reklama
Ja na takie atrakcje czasu nie mam. M chodzi jak może czyli raz, dwa razy w roku.
Każda wolna chwile spędzam na czytaniu :-)
Ja się oczytam jak przyjdą zimne dziady listopady. Zaczyna się plucha i nie chcę mi się wychodzić z domu:D Strasznie lubię chodzić dlatego moje dziecko będzie miało ekstremalne spacery w wózku :D
Muszę się nacieszyć wolnym czasem :)

Co czytasz?
Ja też uwielbiam książki

Ja czytam wszystko, w zasadzie poza romansami w stylu Danielle Steel bo mnie nudza. Lubię ksiazki historyczne, w stylu Mariusza Wollnego, kryminały i te skandynawskie i polskie (np Krajewskiego) nie gardze fantastyka, w stylu Tolkiena, ale i Sapkowskiego cy Białołeckiej. Lubię Kinga. Tokarczuk i Ishiguro też przeczytani, choć u tej pierwszej nobliski wstyd, tylko Księgi Jakubowe
Dużo czytam zawodowo książek o mózgu, coachingu, rozwoju, terapii i tak dalej. Tu ci polecam Yaloma, jest boski.

Połączyłam pracę z pasją :-) sporo podręczników akademickich

A ty? Co lubisz?

Ja się oczytam jak przyjdą zimne dziady listopady. Zaczyna się plucha i nie chcę mi się wychodzić z domu:D Strasznie lubię chodzić dlatego moje dziecko będzie miało ekstremalne spacery w wózku :D
Muszę się nacieszyć wolnym czasem :)

Wiem wiem. Ale ja czytam też zawodowo bo niejako muszę to czynić codziennie. Heh powinnam zatrudnić się jako lektor :-) przynajmniej tak to zabrzmiało. W mojej robocie ciągle coś nowego wychodzi.

Ja czytam wszystko, w zasadzie poza romansami w stylu Danielle Steel bo mnie nudza. Lubię ksiazki historyczne, w stylu Mariusza Wollnego, kryminały i te skandynawskie i polskie (np Krajewskiego) nie gardze fantastyka, w stylu Tolkiena, ale i Sapkowskiego cy Białołeckiej. Lubię Kinga. Tokarczuk i Ishiguro też przeczytani, choć u tej pierwszej nobliski wstyd, tylko Księgi Jakubowe
Dużo czytam zawodowo książek o mózgu, coachingu, rozwoju, terapii i tak dalej. Tu ci polecam Yaloma, jest boski.

Połączyłam pracę z pasją :-) sporo podręczników akademickich

A ty? Co lubisz?
Wszystko♥️Co popadnie, nawet mojej nastolatki książki czytam. Uwielbiam książki Agnieszki Maciąg, Szaciłłów, Osho, Ekharta Tolle i wiele, wiele innych. Dużo czytam o samorozwoju, medytacji i ogólnie życiu. Ale lubię też obyczajowe np. Poldarka czy Katarzynę Michalak. Mam wszystkie części Hawkinsa ale jeszcze nie zaczęłam czytać.

reklama
Do góry