lucyna1234
Fanka BB :)
Kot śpi, pies na podwórku a świnki w chlewni.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kot śpi, pies na podwórku a świnki w chlewni.
No teraz akurat sporo kiedy nie mogę za bardzo robić przy nich. Jutro mam ok 40 do wykastrowania. Takich malutkich, tygodniowych.150??? O fak, sporo.
Jak.są małe to są przeurocze ale z taką locha 300 kilo wolalabym nie mieć doczynienia.No teraz akurat sporo kiedy nie mogę za bardzo robić przy nich. Jutro mam ok 40 do wykastrowania. Takich malutkich, tygodniowych.
No teraz akurat sporo kiedy nie mogę za bardzo robić przy nich. Jutro mam ok 40 do wykastrowania. Takich malutkich, tygodniowych.
Ja to bym mogła się przenieść na wieś i sobie oporzadzac gospodarstwo. Lubię zwierzęta, ale też jestem mięsożerna ... praca na świeżym powietrzu... i przynajmniej ogarnialabym przy swoim, a nie kolejnym prywaciarza.Podziwiam. Ja jestem miastowa, babciów i dziadków na wsi nie miałam,
wiec mam tylko psa i kota
Ja oglądałam filmik na yt z cesarski... lepszy dreszczowiec niż american horror story.Cholera, czytam o nacięciu krocza. Bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Ja to bym mogła się przenieść na wieś i sobie oporzadzac gospodarstwo. Lubię zwierzęta, ale też jestem mięsożerna [emoji14] ... praca na świeżym powietrzu... i przynajmniej ogarnialabym przy swoim, a nie kolejnym prywaciarza.
Cholera, czytam o nacięciu krocza. Bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee