lucyna1234
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hmm a jak moge wkleic tu na forum moj suwaczek, tak by automatycznie przy / w kazdym moim poscie sie wyswietlal?Zauważyłam, że suwaczek mi zniknął. Weszłam na sygnaturę i pustka, chyba jakaś awaria na forum, bo widzę, że nikomu się suwaczek nie wyświetla.
Ostatni posilek wieczorem przed pojsciem spac, Lepiej jesc tak jak sie jada zazwyczaj, I rano isc na krzywa na czczo.Czy na krzywą trzeba się jakoś przygotować? Tzn ile godzin nie jeść czy nie pić też?
Wodę rano mogę wypić czy też nie ?Ostatni posilek wieczorem przed pojsciem spac, Lepiej jesc tak jak sie jada zazwyczaj, I rano isc na krzywa na czczo.
Mnie w przychodni mówili że nie pić... I po wypiciu glukozy też nic nie pić.Wodę rano mogę wypić czy też nie ?
Nie pij nawet wody, podczas krzywej tez nie wolno. Na szczescie ze to tylko 2h...Wodę rano mogę wypić czy też nie ?