reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2020

reklama
W poniedziałek :-)
Zleci, ja pamiętam jak marudziłam, że 3 tygodnie na wyniki z tej glukozy będę czekać, a to już jutro. Jeśli chodzi o zaktrucie ciązowe moim skromnym zdaniem na 200% nie mam. Niskie ciśnienie, brak obrzeków i białka w moczu, ale jeśli chodzi o cukrzyce ciążową :D ooo to ja nie wiem, tak dobrze się odżywam. Właśnie pożarłam paczkę ciastek.
Oj nie nie to ja w ciepłym wolę [emoji13]
Hehe ostatnio w ogole nie chciała dać sobie zrobić zdjęcia :) dzisiaj już ładnie zapozowała [emoji1] od początku słyszę, że mam uparte dziecko [emoji38] ale podobno która baba nie jest wredna i uparta? [emoji12]
Ja się nie mogę doczekać USG 3D w 3 trymestrze. Znów zobaczę moją paskudę :p Ja już chcę ją mieć i zdotykiwać :D Mój nie mąż doczekać się nie może to jemu dam spokój XD jak to ujął "Będzie o noga noga! ręka ręka!" i dziecko zmiętolone.

27+2 om a według usg 28+2
emoji4.png
równe 4 tygodnie temu miała 708 gram
emoji1.png
Od początku miałaś taką różnice między OM a USG?

reklama
Do góry