Aguara
Fanka BB :)
Moja o tydzień mniejsza wg usg
Moja też, zobaczymy w poniedziałek jaki przyrost mamy.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja w weekend zaszalałam z wyprawką. Wszystko zamówione internetowo z polecenia od znajomych, koleżanek. Może ktoś wykorzysta czyli tak : pościele, ochraniacz do łóżeczka , rożek, otulacz do fotelika - Gajka (wpiszcie na fb), pieluszki bambusowe, muslinowe i ręczniki do kąpieli bambusowe - Link do: Akcesoria dla dzieci i niemowląt. Odzież, zabawki, dodatki - Sklep MAYLILY, bodziaki, śpiochy, czapeczki itp - Link do: Zabawki ubranka bielizna dziecięca | sklep internetowy idladziecka.pl (ja większość ubranek zamawiam z firmy PINOKIO, z racji tego ze wózek mam po synku musiałam dokupić torbę i tu z polecenia zamówiłam SKIP HOP - TORBA DUO SIGNATURE GREY FEATHER Na razie tyle może komuś się przyda , ja czekam na przesyłki
Przecież to może tak się wahać no nie? przynajmniej mi tak powiedziała na początku. Teraz wychodzi więcej bo podobno genetycznie dziecko może być większe za rodzicem (ja duża nie jestem, mąż bez przesady ale jak się urodziłam to byłam klocek) a może u Ciebie będzie drobniejsze dziecko i tyle )
Kup urosept i żurawine oba sa ziolowe. Mnie tez nie boli nic a mam liczne bakterie w moczu.Doczytałam ostatnia kartkę. Leukocyty i erytrocyty i bakterie w moczu. Pewnie infekcja. Ale dziwne bo nic mnie nie boli i nie piecze :-/
Kup urosept i żurawine oba sa ziolowe. Mnie tez nie boli nic a mam liczne bakterie w moczu.
Ja mam żurawine w tabletkach po ostatnim incydencie i mojej panice. Brałam i nic się nie stałoMogę bez lekarza? Urosept w aptece a żurawie w soku?
Ja mam żurawine w tabletkach po ostatnim incydencie i mojej panice. Brałam i nic się nie stało