reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2020

reklama
Ooo a szukałam czapeczek w dobrej cenie :) zaraz tam przepadne [emoji85]
Ja w weekend zaszalałam z wyprawką. Wszystko zamówione internetowo z polecenia od znajomych, koleżanek. Może ktoś wykorzysta :) czyli tak : pościele, ochraniacz do łóżeczka , rożek, otulacz do fotelika - Gajka (wpiszcie na fb), pieluszki bambusowe, muslinowe i ręczniki do kąpieli bambusowe - Link do: Akcesoria dla dzieci i niemowląt. Odzież, zabawki, dodatki - Sklep MAYLILY, bodziaki, śpiochy, czapeczki itp - Link do: Zabawki ubranka bielizna dziecięca | sklep internetowy idladziecka.pl (ja większość ubranek zamawiam z firmy PINOKIO, z racji tego ze wózek mam po synku musiałam dokupić torbę i tu z polecenia zamówiłam SKIP HOP - TORBA DUO SIGNATURE GREY FEATHER:) Na razie tyle :) może komuś się przyda , ja czekam na przesyłki :)

Przecież to może tak się wahać no nie? :) przynajmniej mi tak powiedziała na początku. Teraz wychodzi więcej bo podobno genetycznie dziecko może być większe za rodzicem (ja duża nie jestem, mąż bez przesady ;) ale jak się urodziłam to byłam klocek) a może u Ciebie będzie drobniejsze dziecko i tyle :))
Moja o tydzień mniejsza wg usg :(

Mam nadzieję [emoji177]
Przecież to może tak się wahać no nie? :) przynajmniej mi tak powiedziała na początku. Teraz wychodzi więcej bo podobno genetycznie dziecko może być większe za rodzicem (ja duża nie jestem, mąż bez przesady ;) ale jak się urodziłam to byłam klocek) a może u Ciebie będzie drobniejsze dziecko i tyle :))

Ja mam żurawine w tabletkach po ostatnim incydencie i mojej panice. Brałam i nic się nie stało 8-)

No do poniedziałku tydzień. Żurawina jest w różnej postaci, uroseptu nie znam.
Fak.
O samej glukozie się nie wypowiem, bo się nie znam i nie mam norm.
Po godzinie 9.99 mmol/l, po dwóch 8.53 mmol/l.
Jak spada to ok. Tak myślę :-)

reklama
Ja biorę tardyferol 2x dziennie przy hemoglobine 11.

Moja mała o tydzień starsza z usg. Dlatego zabronił mi brać witamin już, bo będzie duża jak syn a on miał 4 kg jak się urodził i 60cm.

Strasznie mi mała jeździ po pęcherzu.

Do góry