reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2020

reklama
To zmieniamy temat :-)
Poprasowalam, pooglądałam, jest ok.
Mała siadla mi na pęcherzu. Boli! Ajajaj!
Śmieszne to uczucie
Ja cały dzień dziś sprzątam :D ... świetnie mi to idzie. Otworzyłam okna puki co... z listy zajęć na dziś - zwierzeta nakarmione, selfie co tygodniowe zrobione, śniadanie zjedzone, suple wzięte.
Sprzątanie, obiad, pielęgnacia ciała i włosów w lesie XD.......... Dorwałam kompa i 3 godzine jestem nolifem

Hmn. Muszę cię koleżanko ostrzec. Taki emocjonalny rollercoaster jakim wydajesz się być po wpisach jest bardzo obciążający. Niby łatwiej bo nie dusisz nic w sobie, wybuchasz ale nie trzymasz na dłużej, ale hmnnn, moja praktyka pokazuje że w środku jest wrazliwiec, że hoho.
Pokazałam wasze Króliki dzieciakom. Czy królik dogada się z bardzo łagodnym psem i durnym kotem? Pies go nie zje, ale kot?
U mnie króliki z psem od początku żyły super
Screenshot_20191005-135719.png
Kot doszedł do nas najpóźniej. Traktował króliki jak powietrze z taką kocią pogardą w oczach, ale nigdy nie było widać agresji z jego strony. Ale w sumie ten mój kot to taka du*a :) a króliki na początku potrafiły pokazać kotu gdzie jego miejsce, pamiętam jak Pasztet siadał specjalnie w progu żeby kot nie mógł przejść :)

U mnie króliki z psem od początku żyły super Zobacz załącznik 1030475 Kot doszedł do nas najpóźniej. Traktował króliki jak powietrze z taką kocią pogardą w oczach, ale nigdy nie było widać agresji z jego strony. Ale w sumie ten mój kot to taka du*a :) a króliki na początku potrafiły pokazać kotu gdzie jego miejsce, pamiętam jak Pasztet siadał specjalnie w progu żeby kot nie mógł przejść :)
Masz kota, psa i Króliki?? OMG.
To ja myślałam że mam Zwierzyniec. Poddaję się ;-)

Z kronik Madki sprzątającej. Sypialnia poszła mi szybko. Kurzyki, pościel...podług narazie nie myję. Niestety moja radość skończyła się na pokoju Laury. Za co mnie Ci ludzie tak nienawidzą i tak zagracają tymi ubrankami:D a dziś matka mi przyniosła kolejne ... Pozwolę sobie zacytować dziadka z YT "Dlaczego? Dlaczego!? KU..WAAAAAA DLACZEGO!!!" ;p
1570278207285.png

Jeszcze akwarium 120 litrów no i koń w planach ;)
Akwarium też założę, jak znajdę miejsce w tym domu:D .... Bo zaczynają mi tu robić graciarnie. Nie mąż z trwogą mówi, że nasze dziecko będzie miało tyle ubrań, że będzie musiał zamieszkać z królikami w piwnicy;P Na kunia nie mam warunków. Chociaż na upartego może by go w garaż wstawił :p .... O właśnie moim bojownikom muszę wymienić wodę.

Z kronik Madki sprzątającej. Sypialnia poszła mi szybko. Kurzyki, pościel...podług narazie nie myję. Niestety moja radość skończyła się na pokoju Laury. Za co mnie Ci ludzie tak nienawidzą i tak zagracają tymi ubrankami:D a dziś matka mi przyniosła kolejne ... Pozwolę sobie zacytować dziadka z YT "Dlaczego? Dlaczego!? KU..WAAAAAA DLACZEGO!!!" ;p
Zobacz załącznik 1030480
Masz już wszystko dla dziecka? Ja mam wózek 3w1 w piwnicy jeszcze. Przytargam i wyppiore pod koniec listopada. Łóżeczko też tak złożę. Jakoś to do mnie nie dociera że za 3 mce rodze [emoji23]

My mamy akwarium morskie z nemo i dory.

Ja też dziś sprzątam już mam w zasadzie posprzatane i placek w piekarniku. Chciałam okna myć ale pada, może w tygodniu pomyje.

Masz już wszystko dla dziecka? Ja mam wózek 3w1 w piwnicy jeszcze. Przytargam i wyppiore pod koniec listopada. Łóżeczko też tak złożę. Jakoś to do mnie nie dociera że za 3 mce rodze [emoji23]

Ja też dziś sprzątam już mam w zasadzie posprzatane i placek w piekarniku. Chciałam okna myć ale pada, może w tygodniu pomyje.
My mamy zwykle akwarium kleora i jaszczura, pokarz Nemki :D

reklama

Brakuje mi chemii, kosmetyki i laktaora, pampersów, butelek a i dla mnie staniki do karmienia, piżama do karmienia i ew gacie jednorazowe na szpital. Na ubrania nie mogę już patrzeć. Mnożą się jak grzyby. W tym tygodniu jeszcze tych toreb tam nie bylo. Nie mam miejsca już w komodzie... A robiłam porządki i zotawiłam rozmiary 56-68 reszta w 4 kartonach poszła na strych. No jaja se robią :D co ja czworaczki będę miała czy jak...
a to historia obrazkowa z cyklu, czego oczy nie widzę tego sercu nie żal :p czas na salon...
1570279154714.png
1570279173831.png
1570279191521.png

Do góry